SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2014 20:19

Bulutlar: Hizmette ayrım yapmadık, yapmayacağız

Bulutlar: Hizmette ayrım yapmadık, yapmayacağız

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediye şehirde ne yapıyorsa artık köylerde de aynı hizmetleri yapacak" dedi.

Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Börekli,Tepeköy,Taşlıgüney ve Kümbet köylerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a AK Parti Palandöken İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Belediye meclis üyesi adayları ve partiler de eşlik etti.

Başkan Bulutlar, köylerde yaptığı konuşmada, AK Parti döneminde köylere  güzel hizmetler yapıldığını belirterek, "Bunu gururla söylüyorum ancak coğrafi yapımızın dağınıklığı ve büyüklüğü köylerimize hizmet yapmayı zorlaştırdığı için bu yetmedi daha fazla hizmetleri ihtiyaç var. Bu bakımdan köylerimiz bundan sonra bu hizmetlere alabilmek için inşallah yine Ak Parti hükümetinin hayata geçirdiği yeni büyükşehir belediyeler yasasıyla birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyemiz den hemde Palandöken İlçe Belediyemiz den doyurucu hizmet alacak. Şimdi biz ilçe belediyesi olarak tecrübemize dayanarak inşallah bir dönem daha yola çıktık. Biz de bunun sorumluluğu ve bilinci ile bir defa daha mahcup olmamak için bir ekip bir takım ruhu içerisinde bu işi beraber omuzlayacağız inşallah”dedi.