GENEL Haber Girişi : 27 Ağustos 2018 09:48

Bu zafer haktır, dünya var oldukça kutlanacaktır

Bu zafer haktır, dünya var oldukça kutlanacaktır
3 gün sonra bağımsızlığa damga vuran büyük bir zaferin 96. yılını kutlayacağız.
Ordu yok, dediler, "kurulur," dedi; para yok, dediler, "bulunur," dedi; düşman çok, dediler, "yenilir," dedi. Ve bağımsızlığa inanan bir milletle zafer o gün geldi.
7'den 70'e herkesin büyük bir 
heyecanla beklediği 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta ve dış ülkelerdeki elçiliklerde her yıl olduğu gibi bu yıl da 96. yılı  nedeniyle kutlanacak. 
"Biz kimsenin düşmanı değiliz, yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız," diyen Mustafa Kemal Atatürk önderliğin- de kurtuluşa ülke ve dünya tarihinden silinmeyecek bir imzanın atıldığı 30 Ağus- tos Zaferi'ni unutmamak ve unutturmamak her Türk vatandaşının görevi olarak görülmeli. TBMM'nin 20 Temmuz 1922'deki oturumunda Başkomutanlık yetkisi verilen Mustafa Kemal Atatürk, 26'sını 27'sine bağlayan gece Büyük Taarruza Afyon'dan başlamış ve Dumlupınar Meydan Muharebesi'nde düşmanların imha edilmesi ile büyük zafer kazanılmıştı. Şimdiden kutluyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.