Bu neyin sinyali? Bir CHP’linin hezeyanı mı, CHP’nin bilinçaltı mı?

Kimi CHP’liler, gemi öyle bir azıya aldılar ki… Sırf PKK ve HDP’den “aferin” alabilmek uğruna gazimize hakareti siyaset yapma biçimi olarak görüyor!

Hani haber olmayacak gibi değildi.

İktidara yürüdüğüne inanan CHP’nin kimi mensupları (üstelik Erzurum’da) bir gazimizle girdikleri tartışmada, bilinçaltlarını açığa vurmuşlar:

“Gazi misin nesin bana ne… Benim için mi gazi oldun.”

Pekii biz buna şaşırdık mı?

Hayır; elbette ki şaşırmadık.

Çünkü…

(İyileri tenzih ederek söylüyorum) CHP mensuplarının önemli bir kısmı tam da bu anlayışta…

Yoksa hangi insan üstelik seçim arifesinde hem de vekil aday adayı iken bir gaziye, “banana, benim için mi gazi oldun) diyebilir?

Besbelli ki o aday adayı, partinin genel merkezine ve kurumsal politikalarına bakarak, hem en sıkı müttefikleri PKK-HDP’ye selam çakıyor hem de ruhunu esir alan “Tayyip düşmanlığı’nın zehrini kusuyor.

Neyse ki yalnızca hakaretle kalmış; esasında bu iflah olmaz öfkesi yüzünden gazimize fiili saldırıda da bulunabilirdi.

Nasılsa gemi azıya aldılar bir kere…

Olmamış iş değil.

İP’li bir parti yöneticisi kameraların önünde bir gazi yakınını tartaklamadı mı?

Bazı CHP’liler, vatan uğruna şehit düşen askerimizi ve polisimizi, sanki AK Parti için can vermiş gibi görüyor.

Hal böyle olunca aynı kokuşmuş anlayış, gaziyi de zaten insandan saymıyor.

Düşünün…

“Bana ne benim için mi gazi oldun” diyen birinin (olmaz ya) yarın kendisinin milletvekili partisinin de iktidar olduğunu…

Sosyal medyada kimi alçaklar, gaziye hakaret eden CHP’liye destek verirken, “Bekleyin, bu günler daha iyi günleriniz” yazdı.

Zahir…

CHP silahlı siyaseti içselleştirirken kimi mensupları da öç ve intikam almak üzere cephane yığınağı yapıyor.

Eskiden “Tayyip gitsin kim gelirse gelsin” diyorlardı.

Şimdilerde ise, “Tayyip gitsin biz gelelim ve 20 yıldır dalga dalga büyüttüğümüz kinimizle ülkeyi yangın yerine çevirelim.”

Buradan görüyorum.

Sözlerime itiraz eden biri var.

Bakın ne diyor:

“Yok canım daha da neler. Tut ki CHP aklı selimini kaybetti, intihara karar verdi. Pekii ortakları öylece susup oturacak mı?

Misal; milliyetçi Akşener “duymadım” mı diyecek? Yahut da muhafazakar Karamollaoğlu “görmedim” mi diyecek. Hele hele eski başvekil Davutoğlu ile eski bakan Babacan arkalarını dönüp gidecekler mi?”

Madem sordunuz cevap vereyim:

Şu ana kadar bunca olup biten skandala rıza gösteren aynı kimseler, sırf iktidardan pay kapma uğruna daha nelere karşı gözlerini yummazlar ki…

Kemal Bey, kaç zamandan beri ülkeyi karış karış dolaşıp önüne gelenden helallik istiyor. Şimdilerde de Halil İbrahim Sofrası kuruyor.

Kemal Bey…

Hazır helallik turuna çıkmışken Erzurum’a uğrayıp, bir de mensubunuz tarafından hakarete uğrayan o gazimizden özür dileyin, helallik alın.

Bir de o kendini ve haddini bilmez mensup ya da mensuplarınızı da partiden kovun…

 

Etiketler : erzurum chp gazi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 10 Nisan 2023 01:09

    CHP Osmanlı’yı yıkan ittihat ve terakkinin devamıdır . İsminde halk vardır ama halkla alakası yok . Milli ve dini değerlere karşıdır . Marjinal bir avuç Etiler, Nişantaşı zenginin partisidir. CHP bir zihniyettir değişmez .

  • Yalan makinasi gazeteci 09 Nisan 2023 13:32

    Kiz tam.bir trol o maas alan 200 bin içinde bence gazeteci fln degil.belli

  • Gaziye hakaret 09 Nisan 2023 13:30

    Ne deyim bu yazıyı yazmak cahil olduğunun belgesidir . Recep akdagin daha 2 3 sene once 15 temmuz gazisi değilse kızım yolla gitsin dediğini bilsen bunları yazmazdın

  • Taha Tuğlular 05 Nisan 2023 15:18

    Hanımefendi, siz neden bunlardan medet umar hale geldiniz. Bu yazdıklarınız doğru değil. O gelenin gazi olup olmadığı da belli değil. Gazi dediğiniz vatandaşın o kalabalıkta ayağına basılmış, olmadık sözleri, ağza alınmayacak kelimeleri kullanmış. kendisinden özür dahi dilenmiş. Hem o gazi dediğiniz vatandaş, CHP'yi sevmiyordur,CHP sempatizanı da değildir. CHP karşıtıdır. CHP sempatizanı olsa zaten bu olâylar olmaz. Hatta bir provakator olduğu dahi iddia ediliyor. Ben de buna katılıyorum. Araştırmadan, incelemeden neden bu mübarek ayda iftira atıyorsunuz. İftira büyük günahtır. Yapmayın, etmeyin. Zaten siz hükümetten beslendiğiniz için, bu olayı sizin siyasilerin koro halinde söylüyor. Bu durum, sizin siyasi partinizin , tükenmişliginin bir ifadesidir. Artık bunlardan medet umar hale gelmişsiniz. Ama korkunun ecele faydası yoktur. İnşaAllah, 15 Mayıs sabahı görüşürüz. Akşam yastığa başınızı koyduğumuzda , vicdanınıza bu olayı bir sorunuz. O size cevabını verecektir. Selamlar.

  • Halis demir 04 Nisan 2023 22:09

    Yazıklar olsun sana Gülden yazıklar olsun bindefa yazıklar olsun. Gazimize olay için özür dilendi helsllik alındı yanlış anlaşılma düzeltildi ama bunu sen chp ye mal ettin. Koskoca partiye mal ettin ve gazeteci olmadığını ortamı kızıştıran bit Kozan olduğunu ispatladın. Sadece yazıklar olsun sana. Yaptığın kötülük yoluna gelsin. Objektif olarak bir gaziyi ara ve olayın aslını lütfen bir sor ona