Haber Girişi : 29 Mart 2018 11:20

Bu kadar haine rağmen bu devlet yıkılmadıysa...

Bu kadar haine rağmen bu devlet yıkılmadıysa...

İllaki sizin de dikkatinizi çekmiştir. Son günlerde önce kimi bürokratlar, ardından da bazı bakanlar sıraya girip "tekmil" verircesine, "FETÖ'yü kurumumuzdan temizledik, FETÖ ile mücadele kurumumuzda bitmiştir" türünden akla ziyan açıklamalar yaptılar.

Bayram değil seyran değil, bu bürokrat ve bakanlar niye birden bire FETÖ seviciliğine soyundular ki?

Kimseyi zan altında bırakmak istemeyiz, lakin rivayetler muhtelif....

Güya düzen yeniden değişecekmiş, güya Tayyip gidecekmiş yerine Pensilvanya'daki esvaplı şeytan gelecekmiş, güya AB ve ABD artık AK Parti'nin raf ömrünün tamamlandığına hükmetmiş!

Önceleri bu manyaklar rüyalar üzerinden tabanlarını diri tutmaya çalışır, Allah-peygamber  dahil her değeri bu palavralarına alet ederlerdi.

Anlaşılan o ki bu Pensilvanya  şeytanı kendini büsbütün aşmış artık rüya üzerinden değil, bürokrat ya da bakanlar üzerinden mesajlarını iletiyor!

"Kurumumuzda FETÖ bitti" diyen bakanın kurumundan ha bire Bylokçu FETÖ'cüler çıkmasına rağmen o bakan ya da o bürokrat alelacele bir "temizlik harekatı"ndan bahsediyor.

Bu telaş niye?

Evet; bu ülkede hala öyle siyasetçi ve öyle bürokratlar var ki, FETÖ yeniden devleti kuşatsa ve yeniden bu vatanın temellerine dinamit koysa bir an bile olsa pişmanlık duymazlar.

Ne yazık ki işte o adamlar hükümette, AK Parti içinde, belediyelerde, sivil toplum kuruluşlarında ve medyada etkililer...

Zahir aceleleri var; baksanıza bir an önce "FETÖ bitti, hepsini temizledik" deme ihtiyacı duyuyorlar.

Anlaşılan o ki yeni bir tuzakla karşı karşıyayız.

Besbelli ki bu ülkede birileri, ısrarla FETÖ'nün bir küresel tuzak olduğunu anlamak istemiyor!

Şimdi anlıyor musunuz bazı kesimler neden illa da "Tayyip gitsin" diyor.

Çünkü onlar içeride nasılsa kafalarına göre, vekil, bürokrat, bakan, sivil toplum temsilcisi ve gazeteci bulabiliyor.

Sorunları, FETÖ'nün en büyük tehlike olduğunu bilen Tayyip!

Ondan kurtuldukları an kanlı ya da kansız amaçladıkları darbeyi gerçekleştirecekler.

Ne yazık ki o kafada olan insanlar devletin içinde hala etkili konumdalar.

Milli Eğitim gibi on binlerce mensubu bulunan bir yerin tepedeki bir yöneticisi nasıl olur da "Biz FETÖ'yü temizledik" diyebilir.

Baksanıza o demeçten hemen sonra onlarca Bylokçu öğretmen daha çıktı ortaya...

Şimdi anlıyor musunuz geniş kitlenin, "Allah Tayyip Bey'e uzun ömürler versin. Eğer Tayyip Bey olmazsa bu FETÖ ile mücadele en fazla iki ay içinde biter ve her şey yeniden FETÖ lehine başa döner. Çünkü bu ülkede ve devletin içinde hala bu alçak hainin peşinden giden ve ona gizli biçimde inanan bürokrat, siyasetçi ve sivil toplum temsilcisi var" şeklinde düşünmesine...

Türkiye çok büyük bir devlet...

Emin olunuz ki bunu laf olsun ya da hamaset olsun diye demiyorum.

Hadi siz söyleyin...

Hangi millet vardır ki içinden çıkan bu kadar haine rağmen hala ayakta duruyor?

Türkiye bunu başardı. Tayyip Bey, bu uğurda elbette ölümüne mücadele veriyor, ancak anladığım şudur ki bunca ihanete rağmen bu devlet yıkılmadıysa bu, olsa olsa Allah'ın bir lütfudur.

Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.