Haber Girişi : 22 Aralık 2016 13:38

Bu işin şakası yok

Bu işin şakası yok
Bu işin şakası yok. Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe.
Bylock kullanmak FETÖ ile irtibatın açık kanıtıdır! Bu irtibatın niteliğini netleştirmek devletin değil zanlının işi olmalıdır! ByLock'çu olduğu tespit edilen FETÖ militanları hakkında hâlâ işlem yapmayan kim varsa FETÖ'nün suç ortağı, Devletin düşmanıdır. Halen ByLock listelerine rağmen FETÖ'cüleri korumaya çalışan kim varsa haindir. Cumhurbaşkanımızın ne demek istediğini anlayın artık.
FETÖ'cüler için devreye giren, referans olan ve "kefilim" diyen kanaat önderi, siyasetçi ve bürokratlar da soruşturma konusu olmalıdır! Feto geçtiğimiz en son konuşmasında bütün uyuyan hücrelerine eylem talimatı vermişti.
Suikastçi FETÖ militanın adı Mert kendi Namerttir. Bu militanların hepsi kuzu postuna bürünmüş çakallardır. FETÖ bağımsız bir yapı değildir, hain bir taşerondur. Radikal İslamcı da olur, marksist PKK'lı da olur! İhanet için her türlü maskeyi giyer! FETÖ bu saldırıyla birkez daha ayağına sıktı! 
Olayın arkasında hangi Türkiye düşmanı odak olursa olsun, içeride gönüllü taşeron hain FETÖ örgütü var! Kukla olmaya hazır hainler ordusu!.. 
Rus büyükelçinin öldürülmesi, sıradan bir cinayet değildir. Kurşun Türkiye'nin istikrarına sıkılmıştır. Hedef Rus Büyükelçisi değil. Hedef Türkiye! Hedef Suriye'de attığımız adımlar, Rusya ile yakınlaşmamız. Hedef dik duruşumuz, birliğimiz...
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Başyazar Mehmet Şener Bey 15 Aralık tarihli İşte cezaevindeki FETÖ GERÇEĞİ isimli yazısında örgüt militanlarının örgüte olan bağlılıklarını, devlete ve millete besledikleri kin, nefret, intikam duygularını cezaevi ziyaretinin ardından kaleme almıştı. Yazıdan bir bölümü sizlerle yeri gelmişken paylaşmak isterim.
''Hiç biri pişman değil!
Onlara göre yanlış yolda olan biziz, onlara göre hata yapan Türkiye Cumhuriyeti Devleti! Öyle bir anlatıyorlar ki sanki hiç biri 15 Temmuz'da darbe girişimin bir parçası değillermiş de, devlet onları suçsuz, günâhsız oldukları halde oraya koymuş! Üzülerek ifade edeyim ki, dün benim cezaevinde görüştüğüm FETÖ'cüler, değil nedamet duymak büsbütün kin ve nefret besliyor bu ülkeye...''
Kafalarında bu örgütü aklamaya çalışanlara yazıyı ( http://www.palandokengazetesi.net/iste-cezaevindeki-feto-gercegi-17041m.htm ) okumalarını tavsiye ederim.
Türkiye hassas bir süreçten geçerken 15 Temmuz ruhuna hasar verecek söylem ve eylemlerden kaçınmak herkesin yararına olacaktır. Devletimiz güçlüdür, ihanetin hakkından gelecektir.
Şu an birileri saçını başını yoluyor; çünkü biz fenerlerimizi onların karanlık odalarına tutuyoruz ve oyunlarını deşifre ediyoruz. Halep'te yapılacak katliam 'büyük şii sünni savaşı'na hazırlıktı, Rusya'nın Türkiye'nin istediğini yapması şeytani akıl'ın hoşuna gitmedi. 
Bu nedenle Rusya ve Türkiye hedefe alındı. Milli politikalar izleyen ne Erdoğan ne de Putin şeytani aklın isteklerine boyun eğmiyor. Rusya'nın izlediği her politikayı kabul etmek anlamına gelemesin söylediklerimiz. 
Dünya'da 20.yy'da kurulan düzen çöküyor, 21.yy düzeni için yoğun bir mücadele var. 20.yy Dünya finans sistemini kurup, karşılıksız dolar basarak, tüm dünyaya borç verip tefecilik yapanlar düzenin devamını istiyor. Merkez Üsleri İsviçre, New York, Londra, Berlin üzerinden dünyayı yönetiyorlar.
Bunalım döneminde Müslümanlar, daha çok milliyetçi, daha çok mezhepçi ve daha az müslüman oluyorlar. Birliğimiz, bizi biz yapan değerlerimizle oynanan oyunları bozmak mümkün...
Etiketler : yıldıray
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.