GÜNDEM Haber Girişi : 17 Aralık 2016 14:02

Bu defter tarihe geçer

Bu defter tarihe geçer
Bilge Koleji 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Şeref Defteri hazırlıyor
 
Bilge Koleji Müdürü Abdullah Samancı, bir grup öğrenci ile birlikte Palandöken Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetemiz başköşe yazarı Mehmet Şener ile görüştü ve hazırladıkları Şeref Defteri hakkında düşüncelerini paylaştı.

Bilge Koleji, anlamlı bir girişimde bulunarak Okul Müdürü Abdullah Samancı önderliğinde 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili bir "Şeref Defteri" oluşturmaya başladı. Bu kapsamda duygu ve düşüncelerini Şeref Defteri'ne aktaran gazetemiz başköşe yazarı Mehmet Şener, " önemli ve taktir edilecek bir çalışma, 15 Temmuz'la ilgili düşüncelerimi bu değerli deftere aktarmaktan mutluluk duydum; Müdür Samancı'yı ve öğrenci kardeşlerimizi kutluyorum," dedi. 

Öğrencilerden Salih Enes Arslan, Yusuf Yılmaz, Alperen Erçarıkçı, M.Emin Doğan ve Beyzanur Işık'ın emek vererek oluşturmaya çalıştıkları Şeref Defteri'nin daha sonra kitap haline getirileceğini söyleyen Bilge Koleji Müdürü Abdullah Samancı, "amacımız şehrimizin önde gelen isimlerinin 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki duygu ve düşüncelerini tarihe düşen bir not olarak değerlendirmektir," diye belirtti. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.