ERZURUM Haber Girişi : 29 Mart 2018 10:27

Borsa başkan adayı Cellat: Erzurum'u üretime dayalı bir ekonomiye geçirmeliyiz

Borsa başkan adayı Cellat:  Erzurum'u üretime dayalı bir ekonomiye geçirmeliyiz
Önümüzdeki 1 Nisan günü yeni başkan ve yönetimini belirlemek için sandık başına gidecek olan Erzurum Ticaret Borsası üyeleri, Abdurrezzak Cellat ve Hakan Oral arasında bir tercih yapacak.

Palandöken

Uzun yıllardan beri Hakkı Hınıslıoğlu'nun yönettiği ancak Hınıslıoğlu'nun tekrar aday olmadığı Borsa, artık yeni bir döneme kapı aralıyor.

Seçimin iddialı ismi Abdurrezzak Cellat, seçilmeleri halinde Borsa'ya yepyeni bir vizyon getireceklerini ve yıllardır atalet içinde olan kurumu, çağdaş koşullar ışığında yeniden yapılandıracaklarını ve üyelerine daha kaliteli hizmet sunacaklarını söyledi.

Üyeleri içerisinde hiç bir ayrın yapmadıklarını vurgulayan Cellat, Erzurum'un yüksek kaliteli hizmete ihtiyaç duyan bir şehir olduğunu belirtti. Herkesi kucaklayan bir anlayışla yola çıktıklarını vurgulayan Abdurrezak Cellat, "Ne yazık ki şehrimizde üretime dayalı ekonomi zayıf. Biz yeni yönetim olarak göreve getirilirsek eğer öncelikle şehrimizin bu soruruna bir çözüm arayacağız, yani üretime dayalı bir ekonomiyi nasıl geliştirebiliriz, üyelerimizi bu yönde nasıl kanalize ederiz, bunların çarelerini arayacağız. Erzurum ekonomik olarak olması gereken yerden çok uzaktadır. Bu tablo da her vatansever gibi beni de derinden üzmektedir"dedi.

Etiketler : cellat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.