POLİTİKA Haber Girişi : 07 Ağustos 2013 12:44

Bizim bayramlarımızdan biri de halkımızın memnuniyetidir

Bizim bayramlarımızdan biri de halkımızın memnuniyetidir

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bayramların, günlük hayatın getirdiği her türlü dargınlığın unutulması, küskünlüklerin terk edilmesi ve sevgiyle kucaklaşılması gereken özel günler olduğunu söyledi. Millet olarak, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gereken bir dönemden geçildiğine dikkati çeken Küçükler, “Bizi bir arada tutan ortak değerlerimize her zaman sahip çıkmalıyız. Bunlar; tarihimizdir, kültürümüzdür” dedi. 

Başkan Küçükler, mesajında şu görüşlere yer verdi: 

“Bir Ramazan Bayramı’nı daha birlikte idrak ediyoruz. Bu mübarek bayram gününde, bütün hemşerilerimin bayramlarını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden beri şehrin önemli sorunlarına parmak bastık. Başlattığımız hizmet hamlesi büyük bir hızla devam ediyor. Büyüyen ve gelişen bir Erzurum peşinde koşuyoruz. Amacımız, içinde yaşadığımız Erzurum’u yaşanabilir, çağın nimetlerinden faydalanabilmiş bir Büyükşehir haline getirebilmektir. Şükürler olsun ki, görev süresince önümüze koyduğumuz hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz.”

 

MAKAM VE MEVKİLER BAKİ DEĞİLDİR

 

Mesajında makam ve mevkilerin baki olmadığını ifade eden Küçükler, şöyle devam etti:

“Makam ve mevkilerin baki olmadığı bilinci içerisinde hemşerilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu makamlar halka hizmet noktalarıdır. Bu nedenle sorumluluk isteyen makamlardır. Allah’a şükür biz bu işin şuurundayız. Yaptığımız çalışmaların altında yatan ana fikir de budur. Bizim Bayramlarımızdan birisi de vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmüş olduğumuz hizmetlerdir. Hemşerilerimizin memnuniyetidir. Şehrin her bir sorunu çözüldüğünü gördükçe, hemşerilerimizin bizlere karşı göstermiş olduğu ilgi, bizim bayramımız olmaktadır. ‘Büyükşehir çalışacak, Erzurum büyüyecek’ parolasıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz.”

 

PROJE VE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, halktan aldığı güçle kurumun yatırım hamlelerinin devam ettiğini bildirdi. 

Başkan Küçükler, sözlerini şöyle tamamladı:

“Siz değerli hemşerilerimizkden aldığımız güç ve destek devam ettikçe daha bir çok mega projelere imza atma hamlemiz de devam edecektir. Hoşgörü, anlayış ve sevgi içerisinde,  birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur. Bu vesile ile başta sevgili hemşerilerim olmak üzere, İslâm Alemi’nin ve Türk Dünyası’nın Ramazan Bayramı’nı kutluyor; Bayram’ın milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Palandöken