Haber Girişi : 26 Eylül 2016 01:23

Biz kendimize ne not veriyoruz?

Biz kendimize  ne not veriyoruz?
Moody's Türkiye'nin notunu indirdi."Aslan Neferler Tim" Türkiye'nin kredi notunu düşüren Moody's'in internet sitesini çökertti.Moody's'in notunu düşürmüşler.
Kredi Derecelendirme şirketlerinin Ortaklık yapılarına bakınca Hepsinin Politik ve Dünyanın Para Babalarının Hissedarı olduğunu görürsünüz.
Rating kuruluşlarına en iyi cevap reformları hızlandırmak.Bu yapısal reform denen şeyler yapınca bitmez. Reformların uygulanması ve bir an önce hayata geçirilmesi gerekir.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan Bloomberg'e konuştu; Türkiye Ekonomisi Dimdik Ayakta ve Ayakta Durmaya Devam Edecek. Bu konuşmadan kısa bir süre sonra not indirimi açıklaması beklenmedik bir zaman dilimi içinde geldi. Moody's kısa bir süre önce Türkiyenin darbe girişiminden kaynaklanan olumsuzlukları hızla toparladığını söylemişti.
Asıl mesele şu arkadaşlar bizler kendimize ne not veriyoruz.
Yazılarımda defalarca anlatmaya çalıştım. Terör yahut darbe sadece silahla yapılmaz. Politik,Ekonomik ve Medya eliylede darbeler ve terör yapılır.
Hafızasını kaybeden millet, onurunu kaybetmiştir.
Kurtuluş savaşımızda düşmanlar bize en sevdiklerimizden vazgeçmeyi öğrettiler. İşte bu yüzden biz bu savaşı kazandık.
Hayatta insanın kendine yapacağı en büyük kötülük düşünceyle hareket edilmesi gereken bir yerde duyguyla hareket etmesidir.
Kendimize bir soralım bakalım. Hangimiz ceplerimizi, zihnimizi işgal eden akıllı Telofonlarımızdan vazgeçebiliriz? Evlerimizde kaç odada kaç televizyon var? Kapımızın önünde kaç arabamız var? Asansörlü koca koca evlerimizi ısıtmak için bu ülkenin ödediği enerji bedelinden kaçımızın haberi var?
Babam yıllarca bize boş odada yanan ampül için kızardı. Çocukluk anlamadık, lakin şimdi anlıyorum ne kadarda haklıymış.
Türkiye malesef bir sarhoşluk halinde, kimse saltanatından yaşadığı lüks hayattan vazgeçmeyi aklının ucundan bile geçirmiyor. Çarıklarla,açlık ve sefaletle kurduğumuz ve kurtardığımız ülke için kim ne yapıyor?
Sokağa çıkın, başınızı yukarı kaldırıp çevreye bakın, dükkan tabelalarını okuyun. Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Milli his ve dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması milli hissin inkişafında başlıca müessirdir.
Milli olamazsak milletçe kaybetmeye mahkum oluruz. Yakın coğrafyada Irak,Suriye gibi ülkelere bir bakın lütfen ve ders alalım.
Nerde BM?
Nerde AB?
Nerde Uluslararası Toplum?
Nerde 14 Fransız için "Hepimiz Charlie'yiz" diyenler?
Nerde kıyıya vuran balinalar için şov yapan hayvanseverler?
Nerde ŞORT için günlerce yayın yapan sahtekar televizyonlar?
Ölen müslümansa kimsenin umrunda değil...
Yolunu şaşıran Yunus balıkları, Yada kıyıya vuran balinalar için seferber olan dünya, Irak ve Suriye'de ki Katliama KÖR ve SAĞIR.

Müslümanlar Sahipsiz, Kimsesiz, Paramparça...
Kimin bizim için ne not verdiğinin ne önemi var. Şapkayı önümüze koyalım ve düşünelim derim.
Biz kendimize ne not veriyoruz?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.