Haber Girişi : 19 Aralık 2016 08:19

"Biz bir Suriye, Irak, Mısır değiliz. Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz."

Siz ey firavunlar !
Bütün çocukları öldürseniz  de elbet bir Musa sağ kalacak ve sizi bulacak... Bin yıldır koskoca devleti bir çocuk sırtında taşıyor.Onun yalnız bir adı var:''Mehmetçik''...
Terör canımızı yakarken AK Parti'li mi CHP'Lİ mi MHP'li mi diye bakmadan öldürüyor. O yüzden bir olmalıyız iri olmalıyız diri olmalıyız. Tek yapmamız gereken bir arada birbirimize sıķı sıkı sarılmak.
Milletin psikolojini bozan gazetecilere de itimat etmeyin. Biz güçlü bir ülkeyiz. Saldırılar da bu yüzden zaten. Amaçları omuz omuza duran bu milleti yıldırmak. Moralimizi bozmak, devlete güvenimizi sarsmak! Vallahi hepimiz ölmedikçe boyun eğmeyeceğiz!
Batı ve Uşakları için bölgedeki zaman doldu. 2017'de tası tarağı toplayıp kaçma ihtimalleri çok yüksek. Millet olarak sıkı durma zamanı.Gecenin en karanlık zamanı, aydınlığa en yakın zamandır.
İç savaş ihtimali %0.0001 bile değil. Türk milleti Türküyle Kürdüyle tarihinin hiç bir döneminde olmadığı kadar bir ve bütün. Kürtler devletinin yanında.
Yapılması gerekeni devlet yapmalı,millet kendi yapmaya kalkarsa doğru bile olsa o fitne olur, zarar verir.Teröristleri devlet cezalandırmalı. Lütfen provakasyonlara karşı dikkatli olalım. Acımızdan istifâde etmek isteyen art niyetli kimselere prim vermeyelim. Devlet varken Millet hesap sormaya kalkarsa, terör hedefine ulaşmış olur. Herkes için adalet şart
Provakasyonlara karşı,
Türk,Kürt'e kalkan olacak 
Kürt,Türk'e kalkan olacak
Alevi,sünniye kalkan olacak
Sünni,aleviye kalkan olacak
Türk,Kürt, Alevi,Sünni Türkiye'ye kalkan olacak.
Devletimize güvenelim, terör saldırılarının hedefinin sokaklarda kaos ve kargaşa ortamı hazırlamaya yönelik olduğunu unutmayalım. Devletimiz bütün birimleri ile görevinin başında ve terörle mücadelesine devam etmektedir.
Kürtler 15 Temmuz da ve sonrasında ferasetleriyle İngiliz oyununu bozmuştur. Kürtleri hedef alan her hareket Türk'e ve Türkiye'ye ihanettir. 15 Temmuzda sakın dışarı çıkmayın diyen kripto Fetöcüler haftasonu herkesi sokağa çağırıyor. Sakın oyuna gelme, haklı davanı karalama Türkiyem.
Savaştayız doğru ama bu kurtuluş savaşı, iç savaş değil. İç savaş söylemi gerçekçi olmadığı gibi art niyetli. Bunu diyenler ya hain ya gafil... İçte ve dışta ne kadar hain varsa, sahipleriyle beraber iç savaş tamtamları çalıyor. Oynanan oyunun farkındayız.

Milletimiz sağduyulu, herkes PKK ve Fetö'ye tepkili. Bir kişi bile kürt kardeşlerimizi hedef yapmadı, yapamaz. Düşmanımız, PKK ve Fetö. Toplum tek ve diri, zerre kadar kutuplaşma yok, Türk toplumu Türküyle Kürdüyle, sünnisiyle alevisiyle hiç olmadığı kadar bir bütün.
Korkuyor muyuz? Hayır!
Alışıyor muyuz? Asla!
Öfkeli miyiz? Hiç olmadığı kadar!
Peki n'olacak? Varsın onlar düşünsün! 
Üst akılları, alt beyinleri, neleri varsa geliyorlar ama bizi bu ülkeyi daha tanımıyorlar.
Devlet dokunulamaz denilenlere dokunmadı mı?Girilemez denilen yerlere girmedi mi? Çok sert karşılık vermeliyiz, tarihte görülmedik şekilde sert. Ama bunu devlet yapmalı ve hukuk çerçevesinde. Haklı davamızı lekelemeyelim.
ALLAH; Dağa göre kar, Güle göre diken, Güce göre yük, İmana göre İMTİHAN verirmiş!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.