ERZURUM Haber Girişi : 19 Kasım 2015 08:48

Birliğin ve dirliğin harcıyla büyüdük

Birliğin ve dirliğin harcıyla büyüdük
Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, olan vizyon ve misyonlarının, tüm paydaşlarıyla daha anlamlı hale geldiğini vurgularken, ''Hep birlikte birliğin ve dirliğin harcı'' sözünü sadece slogandan ibaret olmadığını kanıtladık,
Palandöken/Erzurum
Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, çerçevesi dünyanın global gerçekleri ile donatılmış olan vizyon ve misyonlarının, tüm paydaşlarıyla daha anlamlı hale geldiğini vurgularken, ''Hep birlikte ''birliğin ve dirliğin harcı'' sözünü sadece slogandan ibaret olmadığını kanıtladık, ilan ettik'' dedi.
Bütün unsurlarıyla ilk gündeki gibi ve aynı şevkle çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Yücelik, "Sosyal, çevresel, finansal ve insan kaynağı yönetim tarzlarımızı dünya standartlara getirmek için yaptığımız gayretler kesintisiz olarak sürüyor. Karlılık, rekabetçilik, küreselleşme, değişim, adaptasyon, büyüme ve teknoloji gibi gereksinimleri dengelemenin tek yolunun krizleri yönetmekten geçtiğini de iyi biliyoruz. Bu bağlamda; sosyal, çevresel ve finansal risklerimizin yönetebilir olması için yürüttüğümüz projeler ve çalışmalar ciddi aşamalara ulaştı. Bizim için ERÇİMSAN Holding'e bağlı tüm fabrika ve işletmelerde; yola çıktığımız ilk günde ortaya koyduğumuz ilkeleri etkin kılmak, ekonomik riskleri kontrol etmek kadar değerlidir." diye konuştu. 
Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, çerçevesi dünyanın global gerçekleri ile donatılmış olan vizyon ve misyonlarının, tüm paydaşlarıyla daha anlamlı hale geldiğini vurgularken, " Hep birlikte "birliğin ve dirliğin harcı" sözünü sadece slogandan ibaret olmadığını kanıtladık, ilan ettik. Bizi meydana getiren tüm unsurlar emeklerini ve enerjilerini buna yönelik harcamaktadırlar. ERÇİMSAN Holding'e bağlı kuruluşlar; bölgede devam eden kentsel dönüşüm, HES yatırımları, enerji projeleri, tünel, otoyol ve altyapı çalışmalarının ihtiyaç duyduğu çimento ile hazır betonu karşılama noktasında stratejiler geliştirmektedir. Aşkale'de bulunan fabrikayla çıktığımız bu güzel yolda, geldiğimiz nokta elbette takdire şayandır. Aşkale, Trabzon, Van, Gümüşhane, Erzincan ve Bilecik'te bulunan çimento  fabrikalarımız bölgelerinde önemli birer tesis olarak dikkat çekmektedirler. Erzurum, Ağrı, Aşkale, Giresun, Beşikdüzü, Trabzon, Rize, Bilecik, Bursa, Amasya, Tokat ve İstanbul 'de bulunan hazır beton tesisleri her anlamda kalite sunmaktadır." şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ: 1 NUMARA OLMAK"
Tüm fabrika, işletme ve tesislerde kalite yönetim sisteminin yanında çalışanların sağlık ve güvenliğini sistematik olarak sağlamak için iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin standartlarını uyguladıklarını ifade eden Başkan Yücelik, "ERÇİMSAN Holding'i meydana getiren markaların dinamik yapısı, beraberinde hepimizi sevindiren sonuçları getirmiştir.  Anadolu'daki 500 şirket temel alınarak yapılan araştırmanın sektörlerle ilgili analizinde şirketimizin, sektöründe ilk üçte yer alması gayretlerimizin ürünüdür. İşin en başında ve de devamında; hem yaptığımız faaliyetlerde hem de olmamız gereken yeri tarif ederken, "bir numara" olmayı sıkça dile getiriyorduk. Allah'a şükür bu anlamda bizlere destek olanları mahcup etmedik. ERÇİMSAN Holding'in şu anki duruşu, yaptığımız onurlu ve gururlu mücadelenin en güzel ifadesidir." dedi. 

"ÜRETMEK VE İSTİHDAMA KATKI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"
Dolaylı olarak 10 binden fazla istihdam sağladıklarını söyleyen Başkan Yücelik, "Teknolojik, organizasyonel, pazarlama, insan kaynakları, hammadde ve daha bir çok süreçte sürdürülebilir sistemler için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'nin doğusundan batısına ürün pazarlaması yapan şirketimizin; yıllık 6 milyon 500 bin ton  klinker ve 10 milyon ton çimento üretim kapasitesi bulunmaktadır. Toplam bin 800 m3/saat hazır beton üretim kapasitesiyle de yüksek kalitede ürün ortaya çıkarmaktayız. 2004 yılında Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine 478. olarak girmiştik. Bu gün sıralamada 154. olduk. Özel sektör sıralamasında ise 146. basamaktayız. Kaldı ki, bu değerlendirmeler satın aldığımız Bilecik Çimento dahil edilmeden yapılmıştır. Bilecik Çimento dahil edildiğinde sıralamamız  tahmini 106. basamaklara çıkmaktadır." diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.