Haber Girişi : 15 Aralık 2016 11:35

Bir çağrı geliyor Halep'ten...

Bir çağrı geliyor Halep'ten...
Bosna gibi... Bir çağrı geliyor Halep'ten... Vicdani ölümlerin kitleselleştiği bir çağda yaşıyoruz. Kimse duymuyor, kimse görmüyor. Halep yanıyor. Bütün dünya susuyor. Allah'ım Ümmeti bu zilleten kurtar.
Ey Halep! Ey ateşten libaslarla cellâtlara direnen şehir!Cennete yürüyenlerle doldu şarkını gömdüğün topraklar. Halep'te şu anda bir soykırımla karşı karşıyayız.
İran'ın, İblis'in bile aklına gelmez dedirten "Acem Oyunları" tarih boyunca bitmedi. Ehl-i İslâmî hep arkadan vurdu.
İranlılar Hz. Ömer r.a. zamanında Kadisiye savaşı ile dünyanın iki süper gücünden birisini temsil eden Sasani İmparatorluğunu kaybettiler. Pers kavmiyetçiliğinin Müslümanlara karşı bitmeyen kini var gayeleri Pers'in intikamını Ömerlerden almaktır. İşte tam o günden bugüne İslam'a zarardan başka faydaları olmadı. Takıyye maskesi ile nifaklarını örtmeye çalıştılar.
Şüphesi olanlar, tarihte kurulmuş şii devletlerin (Fatımiler) ve fertlerin (Nasıruddin Tûsi) bu ümmete nasıl ihanet ettiklerine baksınlar! O zamandan beri İslam'a kinlerini koruyorlar. Aynen dönme Yahudiler gibi, görünüşte toptan İslam'a girerek Şia mezhebini tercih ettiler.
İran'ın davası asla Kur'an, İslam veya ehli beytin muhabbeti değildir. Eski İran inancı-krallığını hakim kılmaktır. Irkçılık temellidir. İslam ülkelerindeki sofizm hareketleriyle koordineli şekilde hareket etmektedirler. İslam alemi bu oyunu mutlaka bozmalıdır.İslam alemi bunlarla fiili bir savaşa girmemeli, Kur'an hükümleriyle hareket etmeli ve soğuk savaş taktikleriyle mağlup etmelidir.
Batı, İran'da sözde Kur'an'a dayalı bir 'İslam Devleti' kurmuş ve akabinde onlara her türlü desteği vermiştir. İslam Alemi Kur'an ve sünneti devletlerine hakim kılmalı, İslam namına hareket etmeli, mezhepçilik ve ırkçılıktan kaçınmalıdırlar.
Her dakika insan hakları demogojisi yapan 'Medeni Batı' sessizce izlerken, Halep'teki mazlumlara tek el uzandı! Türkiyenin girişimleri ile Halep de ateşkes ilan edildi.
Biz evlerimizde Huzurluyuz,Mutluyuz Onlar ise Huzur'a,Mutluluğa hasretler "Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak. Unutma; aynı gökyüzü altında, bir direniştir yaşamak."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.