GÜNCEL Haber Girişi : 28 Mart 2014 18:54

Bir ayda 6 bin 500 kilometre yol katetti

Bir ayda 6 bin 500 kilometre yol katetti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin tatile girmesinin hemen ardından Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, bir ayda 6 bin 500 kilometre yol katederek bir rekora imza atmış oldu.

Bulduğu her fırsatta memleketi Erzurum’a gelerek ilçe ilçe, köy köy dolaşıp vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Erzurum milletvekili Adnan Yılmaz, yine bir rekora imza attı. Yaklaşık 1 ay önce TBMM’nin seçim tatiline girmesinin hemen ardından Erzurum’a gelen Yılmaz, kısa sürede 6 bin 500 kilometre yol yaptı. Sorumluluk alanında bulunan Pasinler, Horasan, Köprüköy, ilçeleri bulunan Yılmaz, bu ilçelere en az üç kez, diğer ilçelere de en az iki kez giderek vatandaşların sorunlarını dinledi. 

BEAH’TAN ALACAKLI ESNAFA MÜJDE

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Bölge ve Eğitim Hastanesi’nden alacağı bulunan esnafa da müjde verdi. Yılmaz, “Hastanenin esnafa yaklaşık 5 milyon TL borcu olduğunu biliyoruz. Gerekli görüşmeleri yaptık. Sağlık Bakanlığı,  hastaneye 3 milyon TL gönderildi. Esnafın tüm borçları ödenecek” şeklinde konuştu.

Levent AKPINAR-Palandöken