GÜNCEL Haber Girişi : 16 Mayıs 2014 20:52

Binlerce fidan toprakla buluştu

Binlerce fidan toprakla buluştu

Erzurum Atatürk üniversitesi ile Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan ağaçlandırma protokolü doğrultusunda Erzurum Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliğince üniversite kampüsünde fidan dikim töreni yapıldı. 

Fidan dikim törenine Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Alper Çimen Üniversite hocaları ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

Bölge Müdürü M. Salih Çetiner yaptığı açıklamada, “Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü üniversitelerimizle yaptığı ağaçlandırma protokolü ile Bölge Müdürlüğü olarak gerekli projeleri yaparak üniversite kampüslerinin ağaçlandırılması dikilen fidanların bakımı ve daha önceden dikilmiş ağaçlarında bakımını üstlenerek bu çalışmaları yaparak üniversite kampüslerinde nezih ortamlar oluşturarak öğrencilerin bedensel ve ruhen dinlenebileceği rahat nefes alabileceği ortamlar oluşturarak Erzurum’a ve Üniversitelerimize yararlı birer hizmet görmenin yanında Erzurum’da Yeşil Kuşak Ağaçlandırma projesiyle de gelecek kuşaklara daha yeşil daha temiz bir Erzurum bırakmaktır.” dedi.