GÜNCEL Haber Girişi : 30 Aralık 2009 23:16

Bilge köyünde öldürülen imamın ailesine vefa

Bilge köyünde öldürülen imamın ailesine vefa
Beypazarı Ayvaşık Mahallesi`nde 2 katlı olan kendi evlerinde kızları ve torunları ile birlikte yaşamını sürdüren ve inşaat işlerinde çalışarak hayatını kazanan baba Ozan, AA muhabirine, oğullarının ölümünün ardından her kesimden insanın kendilerine büyük ilgi gösterdiğini ve hiç yalnız bırakılmadıklarını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderildikleri kutsal topraklardan bir hafta önce dönüş yapan anne ve baba, Hac farizasını yapmayı oğullarıyla yapmak isterken, kaderin farklı oluştuğunu duygulu sözlerle anlattılar:
``Böyle olmasını arzu etmezdik ama elden bir şey gelmezdi. Ciğerimiz yandı. Ama kutsal topraklarda bu acımız biraz olsun dindi. Çünkü sürekli oğlum için duada bulundum. Yetkililere teşekkür ediyorum, oğlumun ardından bizleri hiç yalnız bırakmadılar ve unutmadılar her şeyimizle ilgilendiler. Eşimle birlikte bizi bu yıl hacca gönderdiler, buna ayrıca teşekkür ederim. Hac farizasını yapmak üzere gittiğim o mukaddes topraklarda oğlum için sürekli duada bulundum. Keşke bu tür olaylar yaşanmamış olsaydı da canlar yok olup gitmeselerdi`` dedi.
Anne, Neriman Ozan da aynı duygu ve dileklerde bulunduğunu söylerken, ``Oğlumun bir adı da Hacı idi, ismin başında bulunuyordu, Allahın takdiri böyle imiş, oğlumun isminin başındaki hacılık bize nasip oldu, bunda da bir hikmet vardır diyorum`` dedi. 
 
http://www.haberortak.com