SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2015 12:44

Bedirhanoğlu da aday adayı

Bedirhanoğlu da aday adayı
TEMA Vakfı İl Temsilcisi ve öğretmen Işıl Bedirhanoğlu, AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.
Uzun süreden bu yana TEMA Vakfı İl Temsilciliği yapan öğretmen Işıl Bedirhanoğlu, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini bildirdi. Temsilcilik görevini yürüttüğü dönemlerde çevre çalışmaları konusunda Erzurum'da çok ilginiç olaylar görüldüğünü anlatan Bedirhanoğlu, başarılı işlerin yanı sıra tepki de aldıklarını söyledi. 'Erzurum sevdalısı' olarak yola çıktığını vurgulayan Işıl Bedirhanoğlu Taşhane'de düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi "Ferhat'ın Şirin için dağları delmesi gibi ben de Erzurum sevdam için her türlü eleştiriye tepkiye açığım. Tek derdim bu şehirde farklı bir açıdan hizmette bulunabilmek. Burada doğdum, burada büyüdüm, burada ölmek istiyorum. Hayatımın her aşamasında Erzurum benim için çok kıymetli oldu. Sivil toplum örgütlerinin desteğini alarak, onların sesini duyurabilmek amacıyla aday adayı oldum. Siyasette çok uç noktalardan ciddi rahatsızlık duymuşumdur. İnsanların ırklarına göre ayrım yapılması beni rahatsız eden en önemli unsurlardan biri"dedi.
Etiketler : aday
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.