SPOR Haber Girişi : 27 Ağustos 2017 22:45

Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Milli Takım formasıyla bilek bükecek

Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Milli Takım formasıyla bilek bükecek
5 Dünya, 6 Avrupa, 2 Asya birinciliği var
9 aylıkken çocuk felci geçiren Gökhan Seven, Bedensel Engelliler Federasyonu Bilek Güreşi As Başkanı Taner Canyurt'un kafilesiyle 3-9 Eylül tarihlerinde Macaristan'ın Budapeşte kentinde yapılacak olan Bedensel Engelliler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda yine Milli Forma ile katılacak.
39 yaşındaki Gökhan Seven, daha önce Milli Forma ile katıldığı Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası müsabakalarında 5 Dünya, 6 Avrupa, 2 Asya birinciliklerini alarak adını branşındaki listelere yazdırmıştı. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde memur olarak çalışan Gökhan Seven, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü adına yarışıyor. 
Tek amacının kendisi gibi bedensel engellilere spor salonu açmak olduğunu söyleyen Gökhan Seven, bedensel engellilere de imkân tanındığında aşamayacakları engelin olmadığını söyleyerek, Milli Forma'yı giymenin gururunu taşıyorum, dedi. 
Ömer KARATAŞ

Etiketler : engelli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.