SPOR Haber Girişi : 25 Eylül 2021 19:56

BB Erzurumspor-Adanaspor maçının ardından konuştular

BB Erzurumspor-Adanaspor maçının ardından konuştular
BB Erzurumspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek, Adanaspor maçının ardından, “Her zamanki gibi zor bir maç oynadık. Ama kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımız bu zor şartlarda kazanmayı bildiler” dedi.

TFF 1. Lig’in yedinci haftasında evinde Adanaspor’u 3-1 mağlup eden BB Erzurumspor'da Yardımcı Antrenör Mehmet Şimşek maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şimşek, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Her zamanki gibi zor maç oynadık. Ama kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımız bu zor şartlarda kazanmayı bildiler. Finansal zorluklar yaşıyoruz ama oyuncular yürekten oynuyorlar. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

YILMAZ AKBAŞLI: MÜCADELE YÖNÜNDEN HER TAKIMLA KAFA KAFAYA OYNUYORUZ AMA GOLÜ ZOR BULUYORUZ

Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Akbaşlı, mağlup oldukları BB Erzurumspor maçının ardından, “Golü kendi kalemize atmamız moralimizi bozdu. Mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyoruz ama eksiğimiz gol. Bunu kısa sürede giderip daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.

TFF 1. Lig’in yedinci haftasında deplasmanda BB Erzurumspor’a 3-1 mağlup olan Adanaspor’da Teknik Direktör Yılmaz Akbaşlı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Akbaşlı, iyi mücadele ettiklerini fakat golü erken bulamadıklarını ifade ederek, “Maça iyi başladık. Bizim kaçırdığımız golün aynı pozisyonundan gol yedik. Golü kendi kalemize atmamız bizim moralimizi bozdu. Mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyoruz ama eksiğimiz gol. Bunu kısa sürede giderip daha iyi sonuçlar alacağız. Erzurumspor’u kutluyorum" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.