SPOR Haber Girişi : 14 Temmuz 2016 12:10

BB Erzurumspor, kondisyon depoladı

BB Erzurumspor, kondisyon depoladı
BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını kondisyon depolayarak sürdürdü.
BB Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını kondisyon depolayarak sürdürdü. 
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün çim sahasında Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Sinan Demiray, Adem Çağlayan ve Kaleci Antrenörü Emin Sarı yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ilk bölümünde mavi beyazlı futbolcular, kondisyon geliştirici antrenman yaptı. Oldukça neşeli geçen sabah idmanında futbolcular düz koşu ve ısınma hareketi yaparak antrenmanı tamamladı.
Yıldırım, 'Erzurum başarıyı hak eden şehir'
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ise, yapılacak hazırlık çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek, 'Burada başarıyı hak eden Erzurum şehri var. BB Erzurumspor'un değerli yönetiminin birlik, beraberliği, bu sevince top yekun ortak olarak başarıyı kazanan Erzurum şehrinde başta futbolcularım ben ve yardımcı antrenörlerimin desteği ile elimizden gelen en iyisini yaparak BB Erzurumspor'u hak ettiği yere taşıyacağız.' Dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.