ERZURUM Haber Girişi : 01 Temmuz 2016 08:53

Bayram için TERÖR ALARMI!

Bayram için  TERÖR ALARMI!
Türkiye bir yanda yaralarını sararken bir yandan da terör örgütlerine karşı amansız mücadele veriyor
Yeni eylemlere fırsat vermemek için asker-polis 7/24 saat esasına göre çalışıyor. Bir çok bölgede izinler kaldırıldı, şehirlerin giriş çıkışları, büyük alışveriş merkezleri ve toplu taşıma noktaları gelişmiş cihazların da yardımıyla sürekli kontrol altında tutuluyor.

Türkiye'yi tehdit ediyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'na düzenlenen kanlı terör saldırısı, ülke genelinde tüm güvenlik birimlerini en üst düzeyde alarma geçirdi. 
Türkiye'ye karşı savaş ilân ettiğini açıklayan terör örgütü IŞİD, kanlı eylemlerine devam edeceği 
tehdidinde bulundu. Öte yandan Güneydoğu ve Doğu'da PKK'ya yönelik sürdürülen operasyon nedeniyle de bu bölgelerde mevcut önlemlere ek olarak yeni önlemler alındı.

Asker-polis teyakkuzda

Bayramı kana bulamak ve Türkiye'de buhran çıkarmak isteyen terör örgütleri ve terör sevicileri her fırsatı değerlendirmenin peşindeler. Yetkililer, başta asker ve polis olmak üzere ilgili tüm kurumların her zamankinden daha çok dikkatli ve uyanık olduklarını belirterek, bayram süresince halkın huzur içinde bir bayram idrak etmesi için olağanüstü çaba harcandığını kaydettiler.

Etiketler : terör
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.