Batının sinsi tuzağı

PKK ve FETÖ erketeye yattı,” Tayyip gider gitmez” ülkenin ıskatına oturmaya hazırlanıyor! CHP ve esaslı ortağı İP diyor ki…

ABD Başkanı Joe Biden’in, henüz başkan seçilmeden önce, “Erdoğan iktidarını Türkiye’deki muhalefetle birlikte devireceğiz” dediği söz unutulmadı ve bunu manşetlerinden duyuran medyanın mürekkebi daha kurumadı.

Biz mal mıyız?

Biden’in şakşakçıları 9 sütuna manşet attılar, hem de at nalı iriliğinde puntolarla…

Onlara göre, elbette ki “Tayyip gitmesine gidiyordu”

Pekii iktidarın şerikleri kimler olacaktı?

FETÖ mü, PKK mı ya da yapısı henüz inşa olunmamış bilmem kaç harfliler!

Diğerlerini ciddi almıyorum da. İYİ Parti’nin ve Saadet’in abartılı desteği ile CHP’ye postun kıllarını saydıran HDP farklı düşünüyor oysa…

Misal; HDP diyor ki, “PKK özgürlük savaşçısı!”

Keza İYİ Parti ve “Masa”nın sair ortakları da FETÖ için aynı yaklaşımda.

Değil mi ki, “biz iktidar olur olmaz ne kadar terörist varsa alayını affedeceğiz” dediler.

Hani olması ihtimal dahilinde değil de yine de varsayım üzerinden giderek düşünelim. Millet İttifakı seçimi kazandı, ertesi gün PKK ve FETÖ nasıl büyük törenler düzenleyecek ve kutlamalar yapacaktır.

Biz değil efendiler, bunun aynen böyle olacağını kendileri söylüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’na diyecek bir sözüm yok; O, kendisine yakışanı yapıyor.

Ya o masanın sözde milliyetçi ve muhafazakâr bireylerine ne diyelim.

Ne yani siz muşambadan birer dekor musunuz?

PKK açık açık söyledi, “Masa bizim irademiz dışına çıkamaz”

Şu ana kadar bunun böyle olduğunu da gördük, tamam…

Unuttukları bir şey var:

Türk milletinin feraseti, sağ duyusu, ilmi akidesi, tarih bilgisi ve köklerine bağlı olması…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Levent Sütçü 20 Mart 2023 09:25

    Sayın Ahlatlı;Batının bu sinsi tuzağı hep vardı ya. Devletimizi 70,80,90 lı ve 2000 li yıllarda idare eden Devlet büyüklerimizde ellerinden geldiği kadarıyla bu şerefsizlerle mücadele ederek 2002 yılına gelmedikmi. Tabiki şimdiki Cumhurbaşkanımızında bunlarla mücadele etmesi gayet normaldir.Bu şerefsizler bundan sonrada olacak ve gelecek devlet büyüklerimizinde bunlarla mücadele etmesi en başta gelen temel görevleri olacaktır... Hayırdır sayın Ahlatlı siz İlimizin yığınla sosyo ekonomik problemleri varken seçim üstü tamda bu problemlerin konuşulacağı bir dönemde birden ulusal güvenliğimizi gündeme getirmek size mi kaldı.Sayın Ahlatlı evvel ALLAH sonra Kadim devletimiz var ne gam var.Bırakın bu konuları sosyo ekonomik gelişimini tamamlamış Urfalı,Antepli,Konyalı,Denizlili vs.vs. illerin gazetecileri yapsın.