GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2023 10:53

Başkan Sekmen’den İspir ve Pazaryolu çıkarması

Başkan Sekmen’den İspir ve Pazaryolu çıkarması
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir’in Çamlıkaya Mahallesi ile Pazaryolu’nun Konaklyeri Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Sekmen, Erzurum’un en ücra beldesine kadar en kaliteli hizmetleri götüreceklerini ifade ederek, “Çamlıkaya Mahallemizde hemşerilerimle buluştuk. Hamd olsun on yılda şehrimizin her bir noktasına, mahallelerimize, ilimizin en ücra köşesinde olan yerleşim yerlerimize varıncaya kadar ulaştırdığımız hizmetlerin, yatırımların dua ile karşılık bulması bugün bizleri bahtiyar eyledi. Benim kadim şehrimin insanları da aziz ve vefalı. Çayımızı kıtlama şekerle yudumlarken küçük eksiklikleri de kaydettik. İnşallah Çamlıkaya'daki kardeşlerimizin taleplerini de en kısa sürede yerine getireceğiz.” dedi.

Daha sonra Pazaryolu’na geçen Başkan Sekmen, ilçeye bağlı Konakyeri Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın felaketinde ev ve ahırları yanan vatandaşlarla biraraya geldi. Başkan Sekmen, “Konakyeri Mahallemizde çıkan yangında ev ve ahırları kullanılmaz halde olan kardeşlerimin acılarını paylaştım. Biz de kurum olarak tespitleri yaptık. Vatandaşlarımızın zararlarının temini için ne gerekiyorsa yapacağız.” ifadelerini  kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.