ERZURUM Haber Girişi : 14 Ekim 2015 17:11

BAŞKAN SEKMEN, NARMAN'DA MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN SEKMEN, NARMAN'DA MUHTARLARLA BULUŞTU
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Narman ilçesinde muhtarlarla toplantıda bir araya geldi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Narman ilçesinde muhtarlarla toplantıda bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen ile muhtarlar katıldı. Burada açılış konuşması yapan Narman Belediye Başkanı İşleyen, terör olaylarına değinerek, "Son günlerde bölücü terör örgütünün yaptığı terör saldırıları hepimizi derinden üzmüştür. Ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Cenabı Allah'tan niyazımız odur ki; inşallah 1 Kasım'da yüksek bir oy oranıyla tek başına iktidar olup Yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" dedi. İşleyen, Başkan Sekmen'e ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, "Erzurum'un bin küsur tane köyü, 20 ilçesi var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'i kutluyorum, tebrik ediyorum, 30 yıllık siyasi hayatında aşk adına, şevk adına, heyecan adına, çalışma adına, sinerji adına, enerji adına hiçbir şey kaybetmemiş. Erzurum'a gidiyorsunuz, çevre ilçelere gidiyorsunuz, kendi ilçemizde görüyorsunuz çok ciddi yatırımlar var. Her taraf şantiye halinde, inşaatlar devam ediyor. Yüce Allah'a hamd olsun böylesine kaliteli bir ağabeyimize böylesine hamiyetperver bir Başkana sahibiz" diye konuştu. 
SEKMEN, NARMAN'DAN MÜJDE VERDİ
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Türkiye'nin önemli bir dönüm noktasından geçtiğini ifade etti. Başkan Sekmen, şöyle dedi: "Türkiye olarak önemli bir dönüm noktasından geçiyoruz. Birileri ülkemizi karıştırmak, kardeş kavgası çıkartmak için gayret sarf ediyor. Bunun için el ele, gönül gönüle vererek bunları aşacağız. Bunlar bu milletin tarihinde hep yaşanmış hadiselerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, medeniyet anlayışı gereği büyük sıkıntılar yaşadı. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek bir gerçeğe vurgu yapıyor." Erzurum'un sorunlarının birer birer çözüldüğünü anımsatan Başkan Sekmen, şöyle devam etti: "İnşallah önümüzdeki yıl, mahalle statüsüne geçen köylerimizin grup yolları, su ve kanalizasyonlarını tamamlayacağız. İlçe merkezi ve il merkezindeki sorunları çözmeye uğraşıyoruz. Dönemin sonuna geldiğimiz zaman, şehrimizin bir bütün olarak problemlerinin çözüldüğünü göreceğiz. Narman şehrimizin önemli ilçelerinden biridir. Bu nedenle Açık Cezaevi Narman ilçemize geliyor. Türkiye'deki tüm cezaevlerinin eti Narman ve çevre ilçelerden temin edilecek. Onun için buraya da güzel bir mezbahane yapacağız. Bununla kalmayacak, şuanda ilçe belediyemizin bir projesi var, biz de destek veriyoruz. İlçemizdeki ahırları bir bölgeye toplayacağız. Yüzde 80'i devlet teşvikiyle planlı, projeli ve modern 100 tane ahır yapılacak. Geri kalanı da vatandaşlarımızın katkısıyla gerçekleşecek." Sekmen, ilçedeki binaları tek tek elden geçireceklerini ifade ederek, "Narman şirin bir ilçemizdir. Bu şirin ilçemizde güzel bir peyzajla binaları yeniden elden geçireceğiz. 2016'da ekibimiz buraya gelerek bu binaları tek tek süsleyecek. Buraya biri geldiği zaman, 'Bura bir tarihi mekân' diyecek. Narman turizm merkezi olacak" diye konuştu. AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Orhan Deligöz de, "Mahalle mahalle ilçemizi gezdim, muhtarlarımızla istişare ettik. Ben bu ilçenin çocuğuyum, aynı havayı soluduk, aynı suyu içtik, aynı çamuru çiğnedik. Sorunların neler olduğunu sizler kadar yakinen bilen birisiyim. Allah'ın izni ve sizlerin de destekleriyle milletvekili seçildiğimizde sizleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edeceğiz. Başkanlarımla omuz omuza vererek Narman'ın sorunlarını bir bir çözeceğiz. İnşallah siz bize destek vereceksiniz, 1 Kasım seçimlerinde sandıklardan dolu dolu AK Parti çıkacak" şeklinde konuştu.
Etiketler : narman
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.