GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ekim 2017 12:41

Başkan Orhan Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti

Başkan Orhan Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti
"Çalışmalarımıza tüm şevkimizle devam ediyoruz"

Aziziye Belediye'sinin genç başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gazetemizi ziyaret ederek başyazarımız Mehmet Şener'le yaptığı sohbette Aziziye İlçesi hakkındaki çalışmaları anlattı ve "ülkemizin içinde bulunduğu şu zor günlerde hizmetle birlikte herkesin kenetlenmesi gerekir," dedi. Çalışmalarına şevkle devam ettiklerini, söyleyen Başkan Muhammed Cevdet Orhan, "ilçemiz ve dolayısıyla kentimiz her türlü hizmete layıktır ve biz de bu yolda yürüyoruz," diye konuştu.

Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener ise, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve " yerel basın bir şehrin atardamarıdır, bu bağlamda başta siyasiler ve Sivil Toplum Örgüt yöneticileri olmak üzere halkla bağını kesmeden veriler ve yorumlarla toplumu bilgilendirmelidir," dedi. Bu tür ziyaretlerin karşılıklı olmasının önemine değinen Şener, "bu açıdan Sayın Başkan'ın gazetemizi ziyaretinden dolayı  kendilerine teşekkür ederim," diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.