GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mart 2022 07:09

Başkan Orhan’dan iddialı çıkış: Aziziye, termal turizminin merkezi olacak

Başkan Orhan’dan iddialı çıkış: Aziziye, termal turizminin merkezi olacak

Kaplıcasıyla ünlü Ilıca’da termal turizminin daha da gelişeceğini ve bir kıç yıl içerisinde Aziziye’nin yurtiçi ve yurtdışında kaplıca turizminin merkezlerinden biri olacağını söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kaplıcalarla ilgili yeni yatırımların da yolda olduğunu kaydetti.

Beraberinde basın danışmanı Samet Özünal’la birlikte gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye’nin şifalı suları sayesinde hızla ülke çapında bir termal turizminin merkezi olduğuna işaret etti.

Başyazarımız Mehmet Şener’le görüşen Başkan Orhan, AK Parti’nin yerel yönetimde de tescilli bir marka olduğuna vurgu yaparak, “Artık bütün dünya gördü ve biliyor; belediyecilik AK Parti’nin bildiği ve en iyi biçimde icra ettiği bir iştir, Erzurum bunun en müşahhas örneğidir. Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz bu şehre kalıcı gerçek hizmetler sundu sunmaya da devam ediyor. Aziziye ilçemiz ve bağlı mahallelerde yaklaşan Ramazan’la birlikte sosyal yardımlaşma adına ciddi hizmetler sunacağız. İlçemizde kimse aç ve açıkta olmadı, olmayacak da… AK Parti belediyeciliği bizzat insana temas eden bir anlayıştır”dedi.

Yavuz DEMİR - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kerim durmaz 29 Mart 2022 06:14

    sayın şener, bu adam bu memlekete gelmiş en tehlikeli isimdir. bu adamın mal varlığı ve yakınlarının mal varlığı araştırılmalıdır. bu adamın yaptığı ihaleler didik didik edilmelidir. bu adam araştırıldığında Erzurum mehmet sekmana rahmet okuyacaktır.

  • halis demir 28 Mart 2022 11:44

    gittiğimde böyle rezalet olmaz olsun demiştim resmen rezalet termal değil çocukların bagırıp çağırdığı birbirini boğdugu bir havuz gördüm. Yani buradan bir termal merkezi çıkmaz. Halka sadece eğlencelik yapılmış. Veya bir afyona gidin görüp gezip benzerini yapın. 50 senedir ılıca termal var hersene yenileniyor ama hep boşa boş. yazmaktan eleştirmek artık utanıyorum kusura bakmayın ama dert insanı söyletiyor