ERZURUM Haber Girişi : 22 Ekim 2015 00:06

Başkan Korkut sanayi esnafıyla buluştu

Başkan Korkut sanayi esnafıyla buluştu
Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Ali Korkut, işyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Ali Korkut, işyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Korkut, esnafla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden geleni yapmaya çalışacağını söyledi.
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, sanayi esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Esnafın taleplerini de dinleyen Başkan sıkıntıların yerinde tespitini yaptı. 
Erzurum Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Ali Korkut, işyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Korkut, esnafla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden geleni yapmaya çalışacağını söyledi.
Göreve geldiği günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla beraber olan Belediye Başkanı Korkut: "Gerek mahallelere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların görüşleri, gerekse esnaflarımızın görüş ve önerileri bizlerin çalışmalarına ışık tutmaktadır. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Çözüm bulunması noktasında hep yanınızdayız" dedi.

DÜKKANLARININ ÖNÜ 
ASFALTLANAN SANAYİ 
ESNAFI MUTLU
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut geçtiğimiz günlerde Sanayi Sitesi'ne gerçekleştirdiği bir başka ziyarette esnafın isteklerini not aldı. Esnafların dükkanlarının önüne asfalt atılmasını istemeleri üzerine başkan Korkut bu isteklerini ivedilikle yerine getirdi.
Esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini her zaman önemsediklerini vurgulayan Ali Korkut: "Esnaflarımız, ziyaretlerimiz esnasında bizden çalışma alanlarının ön bölümlerinin asfalt atılmasını talep ettiler. Bizde bu taleplerini hemen gerçekleştirdik. Vatandaş ve esnaf ziyaretlerimiz bu kapsamda önemlidir, işittiğimiz her sıkıntının hızla çözülmesini sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
Sanayideki dükkanların ön bölümlerinde yollarının bozuk olmasından dolayı büyük sıkıntı çektiklerini söyleyen Sanayi oto tamircisi Emrullah Diyarbakır: "Başkanımız bize kapılarımızın önlerinin asfaltlanması için söz vermişti. O sözünde durdu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun çok güzel bir hizmet yaptı. Gerçekten toz ve topraktan, kir ve pislikten bizi kurtardı" dedi.
Sanayi çevresine yapılan asfalt çalışması için teşekkür eden sanayi esnafı ise; "Dükkanlarımızın önünün asfaltının yapılmasını sağlayarak iş yerlerimizde daha rahat çalışmamızı, müşterilerimize daha rahat hizmet sunmamızı sağlanması adına önemli bir hizmet veren Yakutiye Belediye Başkanımız Sayın Ali Korkut'a teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerinden ve hizmetlerinden memnunuz" dediler.
Etiketler : ali korkut
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.