HABERDE İNSAN Haber Girişi : 18 Temmuz 2023 06:32

Başkan Eren için kritik saatler

Başkan Eren için kritik saatler
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren'in kritik durumu sürüyor.

15 Temmuz etkinliklerinde kürsüde beyin kanaması geçirerek düşen ve kafasını çarpan Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren'in durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Hınıs'ta kürsüden vatandaşlara seslenen Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren bir anda yere yığıldı.

Düştüğü esnada kafasını mermere vuran Eren için ilk müdahale buradaki sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Helikopterle Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 45 yaşındaki Başkan Erdoğan Eren'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Yoğun bakıma alındıktan sonra entübe edilen Eren'in sağlık durumunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta olmak üzere yakından takip edildiği belirtildi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Başkan Eren'in yapılan anjiyosundan sonra beyin kanamasının da durdurulduğunu ve şu an uyutulduğunu söyledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.