SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2018 11:58

Başarılı bürokrat karış karış geziyor.. AK Partili gençlerden Tarikdaroğlu'na yoğun ilgili...

Başarılı bürokrat karış karış geziyor..  AK Partili gençlerden Tarikdaroğlu'na yoğun ilgili...
Bir önceki genel seçimde AK Parti Erzurum listesinden altıncı sırada milletvekili adayı olan Erzurumlu genç bürokrat Zafer Tarıkdaroğlu, 24 Haziran erken genel seçimleri için yeniden aday adayı olarak yollara düştü.

Palandöken Gazetesi

Siyasete henüz öğrencilik yıllarında AK Parti Erzurum gençlik kolları teşkilatında başlayan ve uzun yıllar da gençlik kolları başkanı olarak görev yapan Tarıkdaroğlu, Ankara'da sırasıyla Sağlık ve Çalışma bakanlıklarında müşavir ve özel kalem müdürü olarak görev yaptı.

Erzurum'da özellikle genç partililerin çok sevdiği bir politikacı olan Zafer Tarıkdaroğlu, gittiği her ilçede yoğun ilgi görüyor. "Siyasete AK Parti'de gözlerimi açtım, AK Parti'de devam ediyorum ve ömrüm oldukça da bu dava uğrunda mücadele etmeye çalışacağım" diyen Tarıkdaroğlu, cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasında da ismi iddialı olan aday adayları arasında zikrediliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.