GÜNCEL Haber Girişi : 27 Ağustos 2009 10:13

Bandırma Müftülüğünde Yaz Kuran Kursları Sona Erdi

Bandırma Müftülüğünde  Yaz Kuran Kursları Sona Erdi
2009 Yılı Yaz Kur?an Kurslarında okuyan öğrencilere Bandırma Müftülüğünce Belge Törenleri düzenlenerek Kursa Katılım Belgeleri verildi.
Bandırma Müftülüğüne bağlı 85 Camii ve Kur?an Kursunda Yaz Kur?an  kurslarına katılan 2600 öğrenciye belgeleri takdim edilerek çocukların bu kurslara katılmalarından dolayı anne ve babalarına teşekkür edildi.
 
Bandırma Müftü Vekili Davut KÜSKÜ yaptığı kapanış konuşmasında ? Evlatlarımız bu kurslarda öğrendikleri Kur?an-ı sürekli okuyacaklar. Ezberledikleri Sure ve dualarla ibadetlerini yerine getirecekler.
 
 
Öğrendikleri dini bilgiler ise bütün dini öğrenimlerinin temelini oluşturacaktır. Bu bakımdan yaz kurslarımızı ve çocuklarımızın bu kurslara devamını çok önemsiyoruz. Görevli meslektaşlarıma gayretlerinden dolayı siz anne ve babalara teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Tabiî ki asıl takdir ve teşekkürleri kurslarımıza devam ve çalışmaları sebebiyle yavrularımız hak ediyor.
 
Onlara da huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyoruz ve bir ömür boyu başarılarının devamını diliyoruz. Yüce rabbimiz kendilerine edindikleri ilimlerle memleketimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. ? dedi. Belge töreninde çocuklar öğrendiklerini okuyarak sergilediler