GÜNCEL Haber Girişi : 23 Nisan 2017 21:50

Bakkal Gross'tan halk oyunlarına destek

Bakkal Gross'tan  halk oyunlarına destek
Gross Market konseptiyle AVM'yi birleştirerek Erzurum'da marketçilik sektörüne farklı bir soluk katan Bakkal Gross şehrin sosyal ve kültürel faaliyetlerine de katkıda bulunuyor.
Ramazan KARATAŞ
Gross Market konseptiyle AVM 'yi birleştirerek Erzurum'da marketçilik sektörüne farklı bir soluk katan Bakkal Gross  şehrin  sosyal ve kültürel faaliyetlerine de katkıda bulunuyor. 
Erzurum'un öz sermayesi olan Bakkal Gross   Halk Oyunlarına destek verdi. Bakkal Gross  bugüne kadar birçok sosyal ve kültürel faaliyete destek olduğu gibi eğitime de katkıda bulundu.
Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk oyunları ekibine sponsor olan Bakkal Gross  öğrenci ve velilerin takdirini topladı. Bakkal Gross sahibi Necdet Aydın, "biz şehrimizde elimizden geldiğince sosyal ve kültürel etkinliklere katkıda bulunuyoruz. Halk Oyunları bölge yarışmasında Erzurum'u temsil eden Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Türkiye Finalinde de ilimizi temsil edecekler.Bu organizasyonda Erzurum'a adına sponsorluk görevini üstlendik,dedi.
Bakkal Gross desteğiyle ile Kayseri'de yapılan Halk Oyunları bölge yarışmasında Erzurum'u temsil eden Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yarışmada 1. oldu ve Türkiye Finali için hak kazandı. Okulumuz öğlencilerinden oluşan halk ekibimiz 29 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Türkiye finalinde de ilimizi hakkıyla temsil edecektir, diye konuşan Nafizbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  yöneticileri  bölgesel başarımızı sponsorluk ile taçlandıran Bakkal Gross'a teşekkür ediyoruz, dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.