SİYASET Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 08:12

Bakan Fidan’a yoğun ilgi

Bakan Fidan’a yoğun ilgi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bir dizi programlar için geldiği Erzurum’da yoğun ilgiyle karşılandı.

Havaalanında Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat ve Fatma Öncü, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, belediye başkanları ve AK Parti teşkilat mensupları tarafından karşılanan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, buradan önce Erzurum Valiliği’ne, daha sonra Ak Parti İl Başkanlığına geçti.

Erzurum Bar ekipleri tarafından karşılanan Bakan Fidan yoğun bir ilgi olduğu gözlendi.

İLK ŞEHİR ZİYARETİ ERZURUM’A

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ilk şehir ziyareti Erzurum oldu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bir dizi ziyaret ve program için geldiği Erzurum’da Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti ve burada kısa bir değerlendirme konuşması yaptı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti ziyareti öncesi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı’nda yoğun bir ilgi ve kalabalıkla karşılanan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yeni görevine başladıktan sonra ilk şehir ziyaretini kahramanlar diyarı Erzurum’a yaptığını söyleyerek, “Bugün gerçekten müstesna bir şehirde sıcak bir karşılama ile karşılandık. Burada ildeki arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunacağız. Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletip, kabine olarak yaptıklarımızı paylaşacağız. Aynı zamanda benim konum olan dış politika ve stratejilerimizi üzerine yaptıklarımızı paylaşacağız. Şu anda içinde bulunduğumuz coğrafyada sıcak ve gündemdeki önemli konularda pozisyonlarımızın neler olduğunu, hangi konuların nasıl ilerlediğini halkımızla, vatandaşlarımızla ve teşkilatlarımızla hasbihal etme imkânı bulacağız. Bu arada vatandaşlarımızın genel yorumlarını, fikirlerini, eleştirilerini büyük bir memnuniyetle not alıp Ankara’ya bu kazanımlarla döneceğiz” dedi.

Bakan Fidan’ın konuşmasından sonra teşkilatlarla yaptığı toplantı basına kapalı olarak devam etti.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve daire başkanları tarafından karşılanan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat eşlik etti.

Ziyaret öncesi Başkan Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında Bakan Fidan’a bilgi verdi.

BAKAN FİDAN, ESNAFI ZİYARET ETTİ, STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, şehir buluşmaları programı çerçevesinde Erzurum’da STK temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Program öncesi Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Fidan’a vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Vatandaşların öz çekim tekliflerini kırmayan Bakan Fidan Yakutiye Medresesini gezdi.

Bir otelde düzenlenen programda konuşan Dışişleri Bakanı Fidan, Erzurum’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biliyorsunuz zaferimizin 101 yıldönümü. Her zaman vatana ve millete hizmet yolunda vazifelerde bulunduk. Bulunmaya da devam ediyoruz” dedi.

Çifte Minareli Medrese'de "Gençlik Buluşması" programına da katılan Bakan Fidan, Müceldili Konağı'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Programlar basına kapalı gerçekleştirildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.