GÜNDEM Haber Girişi : 05 Şubat 2017 22:43

Bakan Akdağ açıkladı:1500 FETÖ'cü DOKTOR ihraç edildi

Bakan Akdağ açıkladı:1500 FETÖ'cü  DOKTOR ihraç edildi
FETÖ'nün, emniyet, adliye ve milli eğitim gibi kurumların yanı sıra sağlık alanında da ciddi bir yapılanma içinde olduğu ortaya çıktı.
FETÖ'nün, emniyet, adliye ve milli eğitim gibi kurumların yanı sıra sağlık alanında da ciddi bir yapılanma içinde olduğu ortaya çıktı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz askeri darbe girişiminden sonra hızlandırılan soruşturmalar neticesinde, bakanlık bünyesinde toplam bin 500 doktorun örgüt üyesi oldukları gerekçesiyle işlerine son verildiğini ve meslekten ihraç edildiğini söyledi.
Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, yaptığı açıklamada bugüne kadar kamudan ihraç edilen FETÖ üyesi kamu çalışanlarının toplam rakamını bildirdi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu, 15 Temmuz'daki hain kalkışmadan sonra kamu kurumlarında başlatılan FETÖ ile mücadelenin bilançosunu şöyle sıraladı: 125 bin 485 kamu çalışanı işlem gördü. 18 bin 331'i göreve iade edil, 94 bin 867'si ihraç edildi. 30 bin 618 çalışan da halen açıktadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.