SİYASET Haber Girişi : 09 Ekim 2023 11:43

Bak: Türkiye Yüzyılı hedefine gençlerle yürüyeceğiz

Bak: Türkiye Yüzyılı hedefine gençlerle yürüyeceğiz
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye Yüzyılı hedefine gençlerle yürüyeceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Erzurum Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

Törende konuşan Bakan Bak, Milli Türk Talebe Birliği’nin Türkiye'de gençliğin şekillenmesinde, bu günlere gelinmesinde önemli görevler almış bir örgüt olduğunu belirterek, “Milli Türk Talebe Birliği'nde yetişenlerin bize verdiği en büyük güçlerden bir tanesi de bu ülkenin gençlerinin her alanda başarılı olabileceğidir. Buradan yetişen Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde neler yapıldığı, hangi engellerin aşıldığı tek tek ifade edildi. Daha büyük hedeflerimiz var. Türkiye Yüzyılı hedefimiz var. Bu Türkiye Yüzyılı hedefine işte bu gençlerle yürüyeceğiz. Milli Türk Talebe Birliği'ndeki gençlerle, İlim Yayma Vakfı'ndaki gençlerle yürüyeceğiz. Bu ülkenin gençliğiyle beraber yürüyeceğiz. Gençlerimizi sanatta, kültürde, siyasette, teknolojide her alanda öğretiyoruz, geliştiriyoruz, taşıyoruz ve gelen güçlü bir gençlik var. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye'yi taşıyacak güçlü bir gençlik geliyor” dedi.

FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE DUA EDİYORUZ

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Bilal Erdoğan da, Gazze'deki gelişmeleri değerlendirerek, “Orada topraklarını işgalden kurtarmaya çalışan ve bu işgal ne zaman bitecek diye onlarca yıldır bekleyen açık ya da kapalı mahpus durumda bekleyen Filistinli mazlum kardeşlerimizin acısının artmakta olduğunu görüyoruz. Mescid-i Aksa üzerindeki zulmün büyümeye devam ettiğini görüyoruz ve bu zulmün en kısa zamanda son bulmasını Rabbimizden diliyoruz. Filistinli kardeşlerimize, mazlum kardeşlerimize Allah'tan yardım diliyoruz ve İsrail zulmünün bitmesini umut ediyoruz. MTTB işte bunun için çalışan, bunun için ve buna uygun nesiller yetiştirmeye çalışan bir sivil toplum kuruluşumuz, bir gençlik kuruluşumuz. Nice lider gençleri bünyesinde yetiştirmiş, Cumhurbaşkanımızın da içinden çıkıp geldiği bir talebe birliğimiz. Dolayısıyla ne diyoruz? Türkiye Yüzyılı diyoruz. Cumhurbaşkanımız bize Türkiye Yüzyılı diye bir hedef gösterdi. Türkiye Yüzyılı hedefi cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyaya damgamızı vurmak demek” dedi.

Konuşmalardan sonra Milli Türk Talebe Birliği Erzurum Şubesi’nin Terminal Caddesi üzerindeki yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Programda MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, MTTB Erzurum Şube Başkanı İbrahim Hakkı Algan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi de birer konuşma yaptı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.