SİYASET Haber Girişi : 11 Ekim 2015 23:02

Bahçeli'ye en büyük destek ve övgü HDP'den geldi

Bahçeli'ye en  büyük destek ve  övgü HDP'den geldi
Bahçeli'ye en büyük destek ve övgü HDP'den geldi
Türkiye'nin içerisinde geçmekte olduğu şu en sancılı süreçte bile yine "nayır"dan yanra oyunu kullanan ve bu ülke için elini taşın altına koymaktan sürekli kaçan MHP lideri dün bu tavrından ötürü PKK'nın silahsız örgütü olan HDP'den kucak dolusu alkış aldı. HDP'li Hasip Kaplan, MHP lideri Bahçeli'yi, Başbakan Davutoğlui'nun "terör zirvesi yapalım" çağrısına "hayır" dediği için öve öve yere göğe sığdıramadı. Bahçeli'nin dik durduğunu ancak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ise, dik duramadığını savunan Kaplan, bu tavrı ile MHP ve HDP'yi yan yana getirdi!. İktidar olmamak için elinden geleni yapan MHP liderinin, bu son katliam karşında dahi tercihini "hayır"dan yana kullanması, kendi parti tabanında şaşkınlık yaratırken, HDP'de müthiş bir alkış aldı. Böylelikle,  "Hiç bir surette HDP ile yan yana olmayız diyen, Bahçeli'nin çok kısa zamanda HDP ile neredeyse koalisyon kurma aşamasına gelmesi, en çok Ülkücü camiada şok etkisi yarattı. Ülküceler soruyor: Devlet Bey'i Hasip Kaplan mı övmeliydi, Türk halkı mı?
Halep oradaysa arşın burada: Şu anda Devlet Bey'e, (MHP'ye değil) en büyük övgü ve de alkış, PKK'nın siyasi örgütü HDP'den geliyor!
Böylelikle Devlet Bahçeli'nin müttefiki belli oldu: HDP!

Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.