SİYASET Düzenleme Tarihi : 03 Ocak 2021 23:35 Haber Girişi : 03 Ocak 2021 23:38

Az serin gelin beyler…

Az serin gelin beyler…
Kimi partisinin kongresinde gözyaşı döküyor, kimi bulduğu üç beş kişilik kalabalıkta, hükümete karşı öfke nöbetleri geçiriyor!

Yavuz DEMİR - Palandöken

Adama sormazlar mı siz ki, bu AK Parti hükümetlerinde yıllar yılı en üst düzeyde görevlerde bulunduğunuz halde ve de o sırada FETÖ’nün kırk türlü kumpasına rağmen neden bir kez bile olsa çıkıp Tayyip Erdoğan’ın yüzüne “yanlış yapıyorsun” demediniz?

Daha düne kadar, ”Recep Tayyip Erdoğan’ın yanlışı benim doğrumdur” diyen adamların, bugün meydanlara inip, “Tayyip Erdoğan çok kötü” demeleri, siyaseten belki bir nebze kabul görse dahi, maşeri vicdanlarda aksülamel bulmuyor.

Çünkü samimi değilsiniz, çünkü sizin meseleniz hakiki anlamda bu ülke değil…

Biz demiyoruz ki, Türkiye tüm zamanların en müreffeh hayatını yaşıyor, biz demiyoruz ki bu ülkede kurtla kuzu Fırat’ın kenarında otluyor, biz demiyoruz ki her hanede herkes şen şakrak…

Elbette dert de var sıkıntı da…

Elbette esnaf, “ya sabır” diyor…

Elbette işsizlik de var, fukaralık da…

Ve ne yazık ki yanlışlıklar da oluyor, kötü kararlar da alınıyor…

Lakin at tökezleyince boynu vurulmaz.

Değil mi ki bu hükümetler 19 yıl bu ülkede çok esaslı işlere imza attı, ulusal ve uluslararası arenada başımızı öne eğdirmedi.

Eskiler dara düşen bir kimsenin acımasızca arkadan vurulması halinde derdi ki, “Gün oldu ki düştük arka ya kuzgun yer ya da karga.

Sözüm, illa da Davutoğlu ve Babacan’a…

İşte bu yüzden inandırıcı değilsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.