SİYASET Haber Girişi : 25 Temmuz 2021 23:18

Aydın net konuştu: Türkiye’nin bekası her türlü siyasetin önünde gelir

Aydın net konuştu: Türkiye’nin bekası her türlü siyasetin önünde gelir
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Meclis Dışişleri Komisyonu Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ülke gündemini Palandöken’e değerlendirdi.

Cumhur İttifakı’nın siyasi bir hareket olmaktan daha çok ülkenin bekasına dayalı bir dayanışma olduğunu ifade eden Aydın, “Türkiye, iç ve dış kimi odakların hedefinde bir ülke ve ne yazık ki kimi çevreler bu gerçeği göremiyor” dedi.

Başta FETÖ ve PKK olmak üzere, tüm terör örgütlerine karşı devletin esaslı bir mücadele içerisinde olduğuna işaret eden MHP Milletvekili Kamil Aydın, “Bu terör örgütleri külliyen bitmediği sürece mücadeleye ara verilmesi mümkün değildir. Çünkü bu terör örgütleri ülkenin birlik ve bütünlüğüne kastetmektedir” şeklinde konuştu.

Gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın başyazarımız Mehmet Şener’le görüştü. Erzurum’un sorunlarını yerinde tespit ederek ilgili kurumlara aktarmak ve çözüm bulmak için çaba harcadıklarını anlatan Aydın şöyle devam etti: “Daha güzel, daha yaşanılabilir ve daha kalkınmış bir Erzurum için AK Parti milletvekilleri ile birlikte elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.”

  • Yavuz DEMİR  Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.