SİYASET Düzenleme Tarihi : 01 Mart 2022 06:00 Haber Girişi : 01 Mart 2022 07:08

Aydemir: Milli iman 28 Şubatçıları tarihten silmiştir

Aydemir: Milli iman 28 Şubatçıları tarihten silmiştir
AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘28 Şubat zihniyetini telin ediyoruz’ dedi.

Aydemir: Milli iman 28 Şubatçıları tarihten silmiştir

 

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili İbrahim Aydemir, ’28 Şubat zihniyetini, vesayet uşaklarını, inanç, düşünce ve girişim hürriyetini engellemeye çalışan şer odaklarını, kardeşliğimiz ve milli bütünlüğümüze el uzatanları Yüce Milletimiz adına telin ediyoruz. ‘ dedi.

28 ŞUBAT MİLLET VİCDANINDA AÇILMIŞ BİR YARADIR

28 Şubatın Milli vicdanı kanatan bir yara, Türkiye Demokrasi tarihinde kara bir sayfa olduğu; inancı gereği örtünen genç kızların eğitim ve öğretim haklarının elinden alındığı; mukaddesatına bağlı, milli örf ve geleneğine sadık insanlara kamu kapılarının kapatıldığı bir dönem olduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Bu zulmü bir daha yaşamayacak, 28 Şubat zihniyeti ve destekçilerinin yaptıklarını asla unutmayacak, unutturmayacağız’ kaydını düştü.

‘HAK BATILA GALİP GELMİŞTİR’

Temel öngörüsü; ‘Millet yoludur, hak yoludur tuttuğumuz yol/Ey hak, yaşa, ey sevgili millet, yaşa.. Var ol’ vurgusu olan AK Davanın inanç sahiplerine karşı işlenen zulme dur dediği; milli iradeyle birlikte hakkın batıla galip gelmesi yolunda tarihi bir mücadelenin verildiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Türk Milletinin sarsılmaz imanı, Hakkın inayetiyle, 28 Şubat zihniyeti zillete mahkum kılınmış, Hak gelmiş batıl zail olmuştur. ‘ dedi.,

AK DAVA VE AK MÜCADELE

Milletvekili Aydemir, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda buluşan milli ve manevi aklın 28 şubatta serdedilen yasakçı, inanç sahiplerini öteleyen, mukaddesata ait değerleri karartanlara karşı, ‘Hakka Tapan bir Millet’e ait hasletle set örüp saf tuttuğunu, herkese ve her kesime yüksek öğretim hakkı verildiği, kamunun halkın hizmetine sunulduğunu kaydetti.

MİLLETİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARDIR’

‘Yüce Milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan bağlılık, saygı ve sevgisi, onun ufkuna gösterdiği sadakat, işaret ettiği hedeflere olan vefasının temelinde, O’nun bu milletin sesi, bu millete ait değerlerin temsilcisi, milli vicdan ve terbiyesinin ifadesi olması vardır. ‘diyen Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz milli ve manevi değerlere sahip çıkan Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettardır’ ifadesini kullandı.

‘ALDANIRLAR BİZİ SUSTU SANANLAR’

AK Davanın, Milli Şair Akif’in Milli marşımızda vurguladığı üzere, ‘Değmesin ma’bedimin göğsüne nâ-mahrem eli’ şiarına sahip olduğu; şairin ifadesiyle ‘Zulmün topu var, güllesi var, kal’ası varsa, Hakkın da bükülmez kolu, dönmez yüzü vardır’ imanını ifade ettiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Aldanırlar bizi sustu sananlar. Susturulmaz vatan için yananlar.’ vurgusunu paylaştı

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİ

Türkiye’nin AK dönemde, bölücü vatan hainleri, FETÖ iblisleri, vesayet odaklarıyla kendi tarihinde yeni ve beyaz bir sayfa açan kutlu bir mücadele verdiği; ülkenin sosyal ve ekonomik alanda bir diriliş dönemi yaşadığına dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Gücümüz milletimizin duası, hedefimiz milli ve manevi değerleriyle asırlara yürüyen Büyük ve Güçlü Türkiye’dir ‘ dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.