SİYASET Haber Girişi : 28 Ocak 2022 15:15

Aydemir: Erzurum’a hizmet seferberliğimiz devam edecek

Aydemir: Erzurum’a hizmet seferberliğimiz devam edecek

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti hükümetlerinin ülke çapında olduğu gibi Erzurum’a da uzun yıllar unutulmayacak ciddi hizmetler sündüğünü ifade etti. 

Erzurum halkının kadirşinas ve vefalı olduğunu vurgulayan milletvekili Aydemir, “Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki kıymetli hemşerilerimiz Başkanımız Erdoğan’a karşı samimi bir muhabbet ve sevgi beslemektedir. Zira Sayın Başkanımız Erdoğan da Erzurum’a ve Erzurumluya karşı aynı duygular içerisinde” dedi. 

Dün gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, başyazarımız Mehmet Şener’le görüştü. Ülke gündemi üzerine sohbet eden Aydemir ve Şener,  Erzurum’da yapılan kamu ve belediye yatırımlarını da değerlendirdiler. Aydemir, “Erzurum son 19 yılda hem yerel bazda hem de genel yatırımlar açısından çok ciddi hizmetlere kavuştu ve bu yatırımlar bundan böyle de artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.  - Palandöken  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.