Avukat Hakan Karadabağ

2023 seçimleri için en güçlü vekil namzetlerinden biri…

Avukat Hakan Karadabağ

Seçim tarihi yaklaştıkça siyasi arena da hareketlenmeye başladı.

Öyle ki…

Birbirinden değerli birçok yeni isim, “ben de varım” diyerek artık bayrak göstermeye başladı.

Siyasetin güzel yanı da bu…

Şöyle ki…

Milletvekilliği, belediye başkanlığı, il başkanlığı yahut da parti yöneticiliği kimsenin tekelinde olmadığı gibi belli soyadını taşıyanların da imtiyazı hiç değildir.

Kuşkusuz ki bu ezberi bozan parti AK Parti’dir.

Tayyip Bey, çok şöhretli bir isimle hiç tanınmayan birini aynı listeye koyan bir liderdir.

Bu yüzdendir ki işte…

AK Parti, 20 yılı aşan bir süredir kesintisiz iktidardır.

Öyle zannediyorum ki…

2023 seçimleri için de AK Parti geleneği bozmayacak ve ülkeye değer kazandıracak isimlere listelerinde yer verecektir.

Erzurum özelinden meseleye bakacak olursak…

Şüphesiz ki birbirinden kıymetli onlarca isim, AK Parti’den milletvekili olmaya namzettir.

Bu isimlerin bazılarını birebir tanıyorum.

Misal; Avukat Hakan Karadabağ…

Ankara Hukuk mezunu, yüksek lisans eğitiminden sonra doktora yapan çok iyi bir hukukçu ve aynı zamanda aktif bir AK Partili…

Uzun yıllar parti seçim işleri başkanlığı görevini başarıyla yürüttü.

Saygın bir ailenin ferdi olmasının yanı sıra, memleket sevdalısı, sağduyulu, müktesebat sahibi ve çalışkan bir hemşerimiz…

Avukat Hakan Karadabağ’ın yeni dönemde Erzurum milletvekili olarak, memlekete kayda değer hizmetler sunacağına inandığım bir isim…

Bizim bu tespitimiz illa ki, AK Parti katında da bir şekilde kayıt altındadır.

Hakan Karadabağ’ın bir özelliği de şudur:

Hani şu günlerde kimi aklı evveller, “artık AK Parti gidiyor” şeklinde bir ham hayal kapılıp da, hatta bu ham hayal sonucu, başka partilerde ikbal aramaya başladı ya…

İşte Hakan Karadabağ, tıpkı diğer yol ve dava arkadaşları gibi AK Parti’ye dört elle sarıldı ve bu uğurda olmadığı kadar anlamlı bir mücadele veriyor.

Yani hakiki anlamda “tam inanmış” bir yiğit…

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, ülkemiz yine Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde öyle bir sıçrama yapacak ki, dost düşman herkes şaşıracak.

Avukat Hakan Karadabağ, bu sıçramayı yapacak kadroda, kendisine verilecek vazifeyi en iyi bir biçimde ifa edecek çaptadır.

Kaliteli bir tahsil, evrensel bilgi birikimi ve genç enerji…

İşte bunlar avukat Hakan Karadabağ için artı puandır.

Ben bu yazıyla yalnızca gönlümden geçenleri değil, aynı zamanda memleketimizin hayrına tecelli edeceğine inandığım bir hakikatin altını çizmeye çalıştım.

Tabii ki takdir, Tayyip Bey’indir…

Size, Avukat Hakan Karadabağ’ın özgeçmişini sunuyorum:

1979 Erzurum doğumludur. Erzurum Anadolu lisesinin ardından 2000 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. Atatürk Üniversitesi Kamu hukuku ana bilim dalında yüksek lisansını tamamladı. Halen İstanbul Okan Üniversitesi özel hukuk anabilim dalında doktora öğrenimi devam etmektedir. Tasfiye T. Emlak Bankası A.Ş hukuk müşavirliği görevi ardından halen kurucu olduğu Karadabağ Hukuk Bürosunda avukatlık ve arabuluculuk faaliyetlerini yürütmektedir. Erzurum Barosu yönetim kurulu üyeliği, Adlı yardım komisyon başkanlığı ve Erzurum Arabuluculuk denetim kurulu başkanlığı görevlerini ifa etmiştir. "Mülkiyet Hakkı Çerçevesinde Kentsel Dönüşüm "isimli yayınlanmış bir eseri bulunmaktadır. Özellikle Tıp hukuku, şirketler, gayrimenkul, ticaret ve borçlar hukuku alanında akademik ve bilimsel çalışmaları bulunmaktadır. Halen kendisine ait hukuk bürosunda hukuk ve arabuluculuk üzerine teorik ve saha çalışmaları devam etmektedir. Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum il teşkilatında uzun süre Seçim İşleri Başkanı görevi ile siyasette bulundu ve 2018 milletvekili seçimlerinde aday adayı oldu. Ķöşe yazarlığı da yapmakta, evli ve 2 çocuk babasıdır.