SPOR Haber Girişi : 20 Nisan 2016 15:16

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ JUDOCU GHSİM'DEYDİ

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ JUDOCU GHSİM'DEYDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judoda Avrupa üçüncülüğü derecesi elde eden görme engelli milli judocu Zeynep Çelik'i ağırladı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judoda Avrupa üçüncülüğü derecesi elde eden görme engelli milli judocu Zeynep Çelik'i ağırladı. Portekiz'de yapılan Görme Engelliler Avrupa Judo Şampiyonası'nda üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandıran 52 kilodaki milli sporcu Zeynep Çelik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. Yakutiye Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hikmet Akpınar, Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez nezaretinde GHSİM'yi ziyaret eden Milli sporcu başarı öyküsünü anlatırken, hedefinin Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi. Milli sporcu, hafta sonu milli takımının kampına katılacak. Zeynep Çelik, Litvanya'da yapılacak olan uluslararası judo turnuvasında Türkiye'yi temsil edecek. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Milli judocu Zeynep Çelik'e hediye takdim etti.
Taşkesenligil, "Zeynep kızımız judoya başladığı günden beri hem örnek sporcu kimliği hem de elde ettiği başarılar ile bizim göğsümüzü kabarttı. Kendisinin çalışma azmi ve hırsı sonrasında dünya ve Avrupa şampiyonu da olacağına inanıyorum" dedi.
Ziyarette Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de, hazır bulundu. Şenses görme engelli judocu Zeynep Çelik'in başarısı ile gurur duyduklarını söyledi.
Etiketler : judo
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.