GÜNCEL Haber Girişi : 20 Nisan 2015 09:24

Avrupa İşitme Cihazları yeni merkeziyle Erzurum'da

Avrupa İşitme Cihazları yeni merkeziyle Erzurum'da
İstanbul'da 2 şubesi bulunan Avrupa İşitme Cihazları Merkezi geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir törenle Erzurum da açıldı.
Paşalar Caddesi üzerinde bulunan Erzurum Avrupa İşitme Cihazları Merkezi  açılışına vatandaşların  ilgisi  yoğun oldu.
19 yıldır işitme cihazı sektöründe deneyimi olduğunu belirten işletme sahibi Murat Doğusoylu 3.şubemizi Erzurum'da açmanın gururunu yaşıyoruz,dedi.  Erzurum merkezli olmak üzere Doğuanadolu , Güneydoğuanadolu ve Karadeniz  bölgesine  işitme cihazlarının toptan ve perakende satışlarını gerçekleştiriyoruz.
Yaklaşık 300 adet işitme cihazı modelimiz bulunuyor.Bu cihazlarla işitme problemi olan insanlara çözümler üretiyoruz.
İşitme sorunu olan  vatandaşlarımız hastanelerde  Kulak Burun Boğaz doktorlarına muayenelerini yaptıktan sonra  doktor tarafından işitme cihazı kullanması gereklidir, diye rapor verildikten sonra işetme sorunu derecesine göre cihazlarını bizden temin edebilir.
İşitme merkezimize gelen hastalara uzman ekibimiz tarafından Odyometri ve tinponometri  testleri yapılıyor.İşitme sorunu  derecesine göze  Uzman Odyometrislerimiz  tarafından  cihazlar veriliyor, dedi.
Doğusoylu özellikle pediyatrik çocuklarda dünya lideri olan ürünün PHONAK temsilciliğini yapıyoruz, dedi.
Ramazan KARATAŞ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.