SPOR Haber Girişi : 22 Temmuz 2015 12:52

ATLETİZMİN ÇEKİM MERKEZİ ERZURUM

ATLETİZMİN ÇEKİM MERKEZİ ERZURUM
TÜRKİYE ATLETİZM MİLLİ TAKIMI'NIN BİR ÇOK BRANŞ VE YAŞ KATEGORİSİNDE KAMPLAR ERZURUM'DA YAPILIYOR
Türkiye Atletizm Federasyonu, Erzurum'u adeta yüksek irtifa yaz kampları için üssü ilan etti. Atletizmin çekim merkezi haline gelen Erzurum her geçen gün başka bir branşta ve yaş gruplarında yarışan atletlerin kampına ev sahipliği yapıyor. Erzurum, Cumartesi ve Pazar günü de Uluslararası Bayrak Yarışlarına sahne olacak. Türkiye Atletizim Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için geldiği memleketi Erzurum'da milli atletlerin kampını ziyaret ederek, atletlerin çalışmalarını yakından izledi. ERVAK Başkanı Erdal Güzel ile Milli Takımlar Kamp Müdürü Güven Gülüm ile Teknik Kurul ve Bölgesel Lig Koordinatörü Hanifi Aslantürk, Atletizm İl Temsilcisi Fesih Doğan ile antrenörlerde ziyarette hazır bulundu. Milli atletlerle sohbet eden Çintimar, kendilerini bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı kutlarken, bundan sonraki yarışlar öncesinde başarı dileğinde bulundu. 
ERZURUM'U ATLETLETLER SEVİYOR
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, şu anda Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerde 50 kişilik bir atletizm milli takımı ordusunun bulunduğunu ve çalışmaları Erzurum'da yaptıklarını ifade ederek, "Atletlerimiz Erzurum'u seviyor. Burada çalışmaktan mutlular, bizde yüksek irtifa kamplarını genelde Erzurum'a veriyoruz. Bu geçmişte de böyleydi, bugünde böyle. Biz Atletizm Federasyonu Başkanı olmadan önce de Erzurum'un ideal bir kamp merkezi olduğunu söylüyorduk. Erzurum'da çalışan atletler hep başarılı olmuştur, olmaya da devam ediyorlar. Biz göreve geldikten sonra atletizmdeki başarı çıtasını yükselttik, yükseltmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.
HAFTA SONU ATLETİZM ŞÖLENİ VAR
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Uluslararası Bayrak Yarışmalarının Cumartesi ve Pazar günü Erzurum Atatürk Üniversitesi Atletizm Sahasında yapılacağını belirterek, bunun için şimdiden tüm Erzurumlu spor severleri bu büyük atletizm şölenini izlemeye davet etti. Çintimar, "2015 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Atletizm Bayrak Yarışmaları Erzurum'da yapılacak. 25-26 Temmuz 2015 tarihlerindeki yarışlara tüm spor severleri bekliyoruz" dedi.
Etiketler : atlet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.