ERZURUM Haber Girişi : 02 Mayıs 2014 12:59

ASRI SAADET COŞKUSU

ASRI SAADET COŞKUSU

Peygamberimizin Kutlu doğumu nedeniyle ÖĞ-DER, AGD ve EHAD’ ın organize ettiği Asrı Saadet gecesinde İranlı Hafız Rıza Muhammed Por’un verdiği Kuran ziyafeti, İlahi sanatçısı Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun okuduğu ilahiler katılımcıları Asrı Saadet iklimine götürdü. 
Eğitim camiasından,üniversiteden ve gençlerden büyük katılımın sağlandığı geceye ÖĞ-DER Genel Başkanı İ.Hakkı Akkiraz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,İran Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan ve Kültür ateşesi, Sp İl başkanı Faik Çalık,Diyanetsen Şube Başkanı,Vuslat Derneği Temsilcileri, Aziziye Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağrıyanık, Şube müdürleri ve Diyanetten Vaizler katıldı.
Programda açılış konuşması yapan ÖĞ-DER şube başkanı Abdullah İkinci,Asrın siyasi,kültürel ve psikolojik bunalımlarının tek çaresinin Hz Muhammedin örnek hayatı olduğunu, toplumumuzun bu örnek hayatı kuşanarak dünya ve ahiret mutluluğuna ulaşacağını belirtti. Gecenin Hatibi olarak konuşan ÖĞ-DER Genel Başkanı İ.Hakkı Akkiraz, “Hz Muhammed’in ortaya koyduğu ilke ve prensiplerle ancak kurtuluşa ereceğini,inançlı bir nesil isteniyorsa ancak onun izinin ve metodunun takip edilmesi gerekir”dedi
Gecede Paygamberimiz için yazılan şiirler okundu.