ERZURUM Haber Girişi : 14 Ağustos 2015 07:43

Aşkale yeni sezona merhaba dedi

Aşkale yeni sezona merhaba dedi
Erzurum'un BAL'daki temsilcisi Aşkale Belediyespor, imza şovla yeni sezon hazırlıklarına 'Merhaba' dedi. Kulüp Başkanı Zafer Alkan, Bizi izlemeye devam edin'' dedi.
Geçtiğimiz sezon şampiyonluk maçında Aras EDAŞ'ı mağlup ederek, üç yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Lig(BAL)'e yeniden dönen Aşkale Belediyespor, sahaya iniyor. Yeni sezon hazırlıklarına start verecek olan Kırmızı Şimşekler, mevcut kadrosunu korumayı başardı. Takım kaptanı Yücel Karakoç ve Serdar ile yola devam etmeyen Aşkale temsilcisi gözünü yeni transferlere dikti. Bu sezon Erzurum'u BAL'da temsil edecek olan kırmızı-siyahlı takım, 15 futbolcuya imza attırarak gövde gösterisi yaptı.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Erzurum ekibi, 15 futbolcusu ile mukavele yenilerken, takımı BAL'a taşıyan antrenörler Maarif Bayrak ile Mehmet Kırık'la da yola devam etme kararı alarak vefa örneği gösterdi. Kulüp Başkanı Zafer Alkan, "Başarı için hocalarımıza, futbolcularımıza, Aşkalelilere ve tüm Erzurum taraftarına güveniyoruz" dedi. 15 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını ve transferlerin devam edeceğine de işaret eden Alkan, şunları söyledi: "Aşkale Belediyespor yönetim teknik heyet ile transfer çalışmalarında vefa örneği sergileyip bir önceki sezondan 15 futbolcumuzla yola devam dedik.  Aşkale Belediyesporumuzu yeni transferlerimizi takip etmeye devam edin."
Bu arada düzenlenen imza törenine Aşkale Belediyespor, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Etiketler : aşkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.