SPOR Haber Girişi : 18 Eylül 2015 23:31

Aşkale stadına BAL'lı makyaj

Aşkale stadına BAL'lı makyaj
Erzurum'u Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'nde temsil edecek olan Aşkale Belediyespor'un maçlarını oynayacağı stat baştan ayağa yenilendi.
Aşkale Belediyespor'un BAL'da maçlarını oynayacağı stada süper makyaj yapıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Aşkale Kaymakamlığı ve Aşkale Belediyesi'nin imkanları ile statyum baştan ayağa yenilendi. Üç yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lige dönen Kırmızı Şimşeklerin sahası daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Erzurum GHSİM tarafından öncelikle stadyumun çevresinde çevre düzenleme ve peyzaj çalışması yapıldı. Ardından da tribünler yenilendi. 1000 kişilik kapalı tribünün koltukları yenilenirken, çatısı da yenilendi. Ayrıca stadın karşı tarafına da maraton tribünü yapıldı. Oldukça modern bir görünüme kavuşan Aşkale İlçe Stadı yeni sezonda modern görünümü ile Bölgesel Amatör Ligde Erzurum futboluna hizmet verecek.

RAKİP TAKIM 
TARAFTARI DA DÜŞÜNÜLDÜ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kurum olarak diğer kurumların da desteği ile Aşkale İlçe Stadı'nı daha modern bir görünüme kavuşturduklarını söyledi. Stadyumda gerekli olan bütün çalışmaları tamamladıklarını ifade eden Taşkesenligil, kırmızı-siyahlıların maçlarını oynayacağı Aşkale İlçe Stadı'nda rakip takım taraftarlarını da düşünerek, stadyuma rakip takım taraftarlarının yer alacağı bölüme 50 metrelik bir güvenlik ağı yaptıklarını da ifade etti.
Aşkale İlçe Stadı'nda tahrip olan tel örgüler de yenilendi. Aşkale İlçe Stadı'nda yapılan yenileme çalışmaları Kırmızı-siyahlı taraftarları mutlu ederken, Aşkale Belediyesi de Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile stat çevresini ve stat yolunu asfaltladı.
Etiketler : aşkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.