HABERDE İNSAN Haber Girişi : 08 Mayıs 2018 10:17

Aşkale’de Çocuk Gelişimi ve Eğitimi yılsonu sergisi

Aşkale’de Çocuk Gelişimi ve Eğitimi yılsonu sergisi
Aşkale Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrenci ve öğretmenlerinin yıl boyunca derslerde ve staj çalışmalarında yaptığı ürünler sergilendi.
Aşkale Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yıl sonu sergisi okul binasında düzenlenen törenle açıldı. 
Serginin açılışına ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu , Belediye Başkanı Şenol Polat , Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem, okul idarecileri, öğretmen ve veliler katıldı. 
Kurdele kesimi sonrası sergi davetlilerce gezildi. Öğrencilerin bin bir emek vererek yaptıkları eserleri bir bir inceleyen ilçe kaymakamı Mehmet Aksu hayranlığını gizleyemedi. Kaymakam Aksu yaptığı açıklamada "Öğretmen ve özellikle öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendikleri konularda bin bir emek vererek hazırladıkları güzel eserleri ve ince işçilikleri karşısında hayran kaldık. Emeklerinden dolayı başta öğretmenlerimize ve de serginin mimarı öğrencilerimize hepsi bir birinden kıymetli eserler yaptıkları için çok teşekkür ediyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 
Sergide İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem Kaymakam Mehmet Aksu ve Belediye Başkanı Şenol Palat'a hediye takdim etti. 
Düzenlenen yıl sonu sergisi 7-9 Mayıs 2018 tarihlerinde yeni okul binasında tüm ilce halkına ziyarete açık olacak. 
Sergideki ürünler, çocukların gelişim süreçleri, duyusal, bilişsel ve psikomotor durumlara göre öğretim programına uygun olarak hazırlandı. 
Ürünlerin bir kısmı ürün sahibinin isteğine bağlı olarak 14 Mayıs günü yapılacak Kermeste satışa sunulacak. Elde edilecek gelir ise dar gelirli öğrenciler yararına kullanılacak. (iha)
Etiketler : aşkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.