Haber Girişi : 01 Aralık 2016 22:55

Asıl film şimdi

Asıl film şimdi
İşimiz zor, yükümüz ağır, istikametimiz doğru. 
Türkiye içerideki zayıf karakterli, dirençsiz, korkak, itaatkâr kesimin tüm çabalarına rağmen zor olanı seçti. 
Küresel şeytani aklın yörüngesinde, esaret altında yönetilmeyi kabul etmiş olsaydı batının parmakla örnek göstereceği bir ülke olacaktı. Bağımsız bir ülke olmayı tercih etti. Yeise kapılmadan, hedef saptırmadan içeride olabildiğince güçlenmenin, kenetlenmenin, bir ve diri olmanın yollarını aramalıyız. 
Kurtuluş savaşın tam ortasındayız. Küresel şeytani akıl, güçle,sermaye ile sahibi olduğu, silah ve para üzerinden 200 yıldır bölgeyi kaosa sürükledi. Bu duruma kimi palavra kimi paranoya dedi. Ancak gerçek inkâr edilemeyecek kadar çıplak ve her şey gözlerimizin önünde cereyan ediyor. Türkiyede ''uşak ruhlu'' insanlar bu gerçeği maalesef görmezden geliyor. 
Şeytani akıl siyasetinin temeli fitne ve sömürüye dayanır. Fitne ekibi, bizi sömürge yapmak için devrede. Ne planlarlarsa planlasınlar. Oyunları yine bozulacak. Bu basiret sahibi millet ülkesine sahip çıkacak. 
Yaşanan mücadeleyi bir parti, bir kişi, makam, iktidar, koltuk meselesi zannedenler işin ciddiyetini anlamazsa geç olacak! Mesele bekadır!.. Siyasi anlamda yapılması planlanan ''Şeytani Akıl'' menşeili, ''ekonomik  kriz'' temelinde siyasi dizayn projesinin ayak sesleri var!..
Asıl film şimdi başlıyor...
15 Temmuz'da başarılı olduk, darbeyi savuşturduk hainleri bertaraf ettik diye kimse düşünmesin! Bir şey bitmedi.  ''Ekonomik Darbe'' planı akabinde oluşturulmak istenilen ''yeni siyasi yapılanma'' ya da alan kapma ön çalışmalarına dikkat edilmeli.
Bölgede dış müdahaleyle yıkamayacakları iki ülke; Türkiye ve İran. Batı saldırıyor, bu kez sadece içerideki çocukları teröristlerle değil, yetiştirip büyüttüğü veya devşirdiği aktörler'le de... 
Tarikatını, cemaatini, mezhebini, hocasını, şeyhini; İslami Birliğin ve Devletin üzerinde tutan her kim varsa sıkıntılıdır! Bu kadar net!.. Osmanlıyı içimizdeki mandacılara yıktırdılar. Şimdi yine aynı senaryo! Milli unsurlar içerisine gizlenmiş 'Şeytani Akıl' çocukları faaliyette...
 Avrupa; kendini medeniyetin beşiği gibi gösteriyor.  Engizisyon mahkemelerini, karşılıklı zulümleri, tarihin en uzun savaşı; yüzyıl savaşlarını, mezhep savaşlarını yaşayan Avrupa! Faşizm, Nasyonal Sosyalizm gibi sözde ideolojileri çıkartan, İkinci Dünya Savaşı, kitle kıyımları, soykırımları yaşayan 'Medeni Avrupa'...
Bu millet gerekirse süpürgeden un-ekmek yapar zeytinle gün geçirir ama hileye boyun eğmez! AB'ye alttan alan sorunludur! Rızık Allah'tandır. Son şansları olan ekonomik kriz borazanlığını yapıyorlar! Derin kaos planlaması devrede!
Tüm amaçları ekonomik bir kriz oluşturmak... ''Esnafa yazar kasa eylemi yaptırmak'' Saldırıyorlar! Dik duralım, bir olalım, oyuna gelmeyelim!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.