SİYASET Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 00:12

Artık paralel darbe yapamayacaklar!

Artık paralel darbe  yapamayacaklar!
7 Haziran seçimlerinde milletin kendilerine bu gücü vermeleri durumunda yeni Anayasayı yapacaklarını söyleyen Alâ, ''Bundan sonra öyle siyasi otobanlar yaparız ki önümüze çukur çıkaramazlar, yan yoldan gelemezler, paralel darbe yapamazlar''
SEÇİMLERDE halkın daha güçlü destek vermesi durumunda yeni anayasayı mutlaka yapacaklarını dile getiren İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Efkan Alâ, Türkiye'nin yeni anayasayla yoluna daha güçlü ve daha kararlı devam edeceğini söyledi. Yeni anayasayla birlikte Türkiye'nin ayağına pranga takmak isteyenlere de artık"dur" diyeceklerini belirten Alâ, "Millet 7 Haziran'da daha güçlü bir şekilde bize destek verirse, bizi iktidara daha güçlü bir şekilde getirirse, bu ülkenin karşısında artık kimse duramaz. Yolumuza çukur kazamazlar. Bu ülkede artık bir daha paralel darbe yapamazlar"dedi.
 YENİ Anayasanın yapılması ile Türkiye'nin bir daha geri dönülemez bir şekilde defolu demokrasiden garantili bir demokrasiye kavuşacağını da dile getiren Efkan Alâ, muhalefeti hem sistemden hem de sistemin ürettiği sorundan beslenmekle suçladı. Ala, "Bakın bir problem çıktığı zaman hepsi orada ama bir çözüm konuşulduğu zaman yoklar. Sürekli sorun dile getiriyorlar o sorundan besleniyorlar çünkü. Şimdi sorundan beslenen sistem yerine çözümden beslenen bir sistemi inşa etmenin yolu yeni düzendir, yeni sistemdir. Bunun adını da bir cümleyle Yeni Türkiye diye tanımlıyoruz."şeklinde konuştu.
Etiketler : efkan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.