SİYASET Haber Girişi : 27 Mayıs 2015 00:37

Aramıza paralel, derin giremeyecek

Aramıza paralel, derin giremeyecek
İç İşleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Çat'ta partisinin düzenlediği mitingde halka hitap etti.
İç İşleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, Çat'ta partisinin düzenlediği mitingde halka hitap etti. Ala, "Sizin iradenizin neye kadir olduğunu görüyorlar ve baş edemediler. Sonra darbe girişimi yaptılar ama yapamadılar. Yurt dışında papa bir yandan Avrupa birliği parlamentosu bir yandan ermeni soykırım iftirasını attılar. Bunları hep beraber geri yolluyoruz. Alsınlar başlarına çalsınlar." dedi. 
İçişleri Eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala seçim çalışmalarını Çat ilçesinde sürdürdü. İlçede bir takım temaslarda bulunan Ala, daha sonra partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Konuşmasında gündeme dair bir takım açıklamalarda bulunan Ala, Yeni Türkiye'nin vatandaşlarla birlikte kurulacağını belirterek, "Siz arkamızda durmasaydınız biz bu istikrarı gösteremezdik. Dik duran sizsiniz. Teşekkür ediyorum. Sizinle gurur duyuyoruz. Kimsenin önünde baş eğmeyiz biz. Bu millet bizlerle olduğu sürece. Siz burada durdukça bize güç veriyorsunuz. Biz Malazgirt'te birlikte tarih yazdık, Bizans'ı Türk, Kürt, alevi, Sünni birlikte dize getiren milletiz. Biz Çanakkale'de hep birlikte yedi düveli dize getiren milletiz. Biz buyuz. Şimdi de ayakta durunca, biz yine dünyada her platformda tüm kardeşlerimizin hakkını hukukunu dile getiren temsilciler oluyoruz. Biz bu gücü sizden alıyoruz." diye konuştu.
Ak Partinin ülkede birlik ve beraberlik duygusunu oluşturduğunu bildiren Efkan Ala, 90'lı yıllarda ki koalisyonun ülkeyi düşürdüğü durumu hatırlattı. Ala şöyle konuştu: "Dışarıda koalisyon kuruyorlar görüyorsunuz. Daha iktidara gelmeden koalisyon kuruyorlar ama millet gerçeği görüp bunu elini elinin tersiyle itti Bu kardeşliğin çözemeyeceği mesele yok. Bizim birlikte yapamayacağımız hizmet yok. Bakın etrafımızda petrol kuyusu olan ülkeler ne hale geldi? Allah onlara yardım etsin. Ama biz bir şey keşfettik. Birliktelik beraberlik. Biz bunları sizin sayenizde yapıyoruz. 90'lı yıllarda bu koalisyon bu ülkeyi batırdı. Bir reçeteye uygulamaya bile aciz bir koalisyon. Borç diz boyu."
"Sizin iradenizin neye kadir olduğunu görüyorlar ve baş edemediler. Sonra darbe girişimi yaptılar ama yapamadılar. Yurt dışında papa bir yandan Avrupa birliği parlamentosu bir yandan ermeni soykırım iftirasını attılar. Bunları hep beraber geri yolluyoruz. Alsınlar başlarına çalsınlar. Şimdi de içeride koalisyon yapıyorlar. Biz milletin yüreğiyle milletin gönlüyle buradayız. Bizim ahlakı yaşam tarzımızdan çıkarıp atarsak geriye ne kalır? Bu nasıl bir ifadedir? Erkek erkekle, kadın kadınla evlenir mi? Bunu nasıl alırsın seçim bildirgene? Allah muhafaza darmadağın oluruz. Ahlak bizim vazgeçilmezimizdir. Aramıza da paralel devlet, derin devlet, yan devlet giremeyecek."
Mitinge ayrıca Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de katıldı.

TAŞKESENLİOĞLU'NA 
KÖPRÜKÖY'DE YOĞUN İLGİ
Ak Parti Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu Köprüköy'deydi. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Taşkesenlioğlu, "Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Bizi bizden ayırmaya kimsenin gücü yetmez. Hiç kimsenin kimseden üstünlüğü olmaz dedik. Her vatandaşı hizmette eşit gördük." dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Kentte ilk olarak Gez ve İstasyon Mahallelerinde esnaf ve ev ziyaretleri ile başlayan Ak Partili Aday vatandaşlardan 7 Haziran seçimleri için destek istedi.
Taşkesenlioğlu, daha sonra Köprüköy ilçesine geçti. Burada Eğilmez, Buğdaylı, Emre, Yağan, Ağcaşar ve Yukarı Kızılca mahallesini ziyaret eden Taşkesenlioğlu,mahalle sakinleri ile bir araya gelip sohbet etti. Kapı kapı dolaşan Zehra Taşkesenlioğlu'na, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara AK Parti hükümetleri döneminde yapılan hizmetleri anlatan Taşkesenlioğlu: "Köprüköy'de 10 yıl önce sağlık ocağı bir hayalken, şimdi tam donanımlı hastane var. Erzurum2da Cumhuriyet Caddesi'nde aydınlatma, alt ve üst yapı gibi sorunlar yoksa burada da sıkıntı olmayacak. Hiç kimsenin diğerinden farkı yoktur. Burada herkes eşit, ben de belediye başkanlarımızda burada oturan amcam da eşit haklara sahiptir." diye konuştu.
Taşkesenlioğlu, vatandaşın sıkıntılarını dinleyip not alırken, kendi sıkıntısını ileten engelli bir vatandaşa da akülü araba hediye etti. Taşkesenlioğlu ziyaretlerini ev sohbetleriyle tamamladı.

TARIKDAROĞLU, 
ZİYARETLERİNDE HIZ KESMİYOR
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, vatandaşları, esnafı ve kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde bir yandan partisine 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Tarıkdaroğlu, bir yandan da vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için büyük çaba sarf ediyor. Genç Adayın bu çalışması her kesim vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tarıkdaroğlu ilk olarak 112 Acil Ambulans Merkezi ve Kızılay Kan Merkezi Bölge Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Acil servis çalışanlarının Sağlık Bakanlığı müşavirliği döneminden de yakından tanıdığı Tarıkdaroğlu'na büyük ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı. Sağlık çalışanları ve Kan Merkezi çalışanları ile sohbet eden Tarıkdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinde Partisi için oy istedi.
Genç aday ziyaretlerini, Yıldızkent ve TOKİ'de esnafı gezerek sürdürdü. Ak Partili aday, buradan da Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğüne geçti. Kurum yetkilileri ve çalışanları ziyaret eden Tarıkdaroğlu, çalışanlarla bir süre sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ak Partili genç aday, daha sonra Palandöken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti.
Yaptığı ziyaretlerde yeni anayasa ve seçimlerin önemine vurgu yapan Tarıkdaroğlu: "Bu anayasayı değiştireceğiz. Bu anayasa bizi temsil etmiyor. Bu anayasa bu milletin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini, kardeşliğini, değerlerini, milli birliğini, hassasiyetlerini, hasretini temsil etmiyor. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Hedeflerimiz, ideallerimiz var." dedi ve bu nedenlerle önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, seçmenlerin AK Parti'ye destek olmasını istedi.
Etiketler : efkan ala
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.