ERZURUM Haber Girişi : 22 Mayıs 2014 20:11

Anacan Mantı Evi açıldı

Anacan Mantı Evi açıldı

Bu işyerinde anneler ve kızları birlikte çalışıyor

Anacan’da çalışacak tüm personel anne ve kızlarından oluşacak. Böylece yemek yemeye gelen müşteriler kendilerini gerçek bir aile ortamında hissedebilecek.

Erzurum’da açılan bir lokanta, farklı tarz ve çalıştırdığı personellerle dikkatleri üzerine topluyor.

Yakutiye ilçesi Vani Efendi Mahallesi’nde açılan Anacan Mantı Evi’nde çalışan tüm personel anne ve kızlardan oluşuyor. Genelde işin mutfak kısmında anneler çalışırken, servis bölümünde ise kızları hizmet veriyor. Açılışı gerçekleşen işletmede mantı ağırlıklı olarak geleneksel tüm ev yemekleri sunuluyor.

İşletmenin sahibi Fatma Yanar, yemeklerine güvendiklerini söyleyerek aile ortamında yemek yemenin keyfinin Anacan’da olacağını vurguladı. Yanar, “Daha önce 10 yıllık bir lokanta tecrübem var. Bu tür işletmelerde bulunduğunuz ortamdaki temizlik ve güler yüz çok önemlidir. İnsanların kendilerini rahat hissedecekleri yerde yemeklerini yemek ister. Biz burada bir aile ortamı oluşturabilmemiz için çalışanlarımızın da aile olması gerekir. Şuan çalışanlarımız anneler ve kızlarından oluşuyor. Erzurum’da ilk defa böyle bir sistem uygulanıyor. Yeni açılan bir işletmeyiz. Yemeklerimize ve hizmetimize güveniyoruz” dedi.